47

наташка

преди 8 години

я очень люблю болгарский помидори и мужици и болгарска народна песня тез червени домати аз ги мама разклатих

46

Анонимен

преди 8 години

До АнонименРазпространението на наркота е фундаментален приоритет на всяка съвецка метастаза. Разбира се, човешкия живот тук няма никаква стойност, както нямаше и след Чернобил..

45

Анонимен

преди 8 години

"... пълномощията на отделните руски региони да регулират продажбите на алкохол насърчават разпространението на ментета и свиват покупките на легални напитки."========Истина е! Тук е заровено кучето. Насърчават разпространението не само на ментета, но и наркота.

44

хахахахааа

преди 8 години

Руснаците ако са приели този закон значиса седнали върху таралеж без ***!Сега вече ще фалират.

43

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен...до 42--с такива украински новини е пълно в нета.Даже има украински сайтове,които са с руска регистрация--та да пишат тези "новини" и да се радват балам-урниците ...

42

Анонимен

преди 8 години

Гладната диета в северна азия се засилва, явно северно-корейското влияние е определящо за политиката на кремъл.Жалко за руснаците.. а можеха да имат друга съдба освен вечно унижение и гладна смърт!Но каквото сам си направиш никой не може да ти го направи, за това нека не съжаляваме за тях, а да помислим как можем да се възползваме в максимална степен от техния бъдещ разпад. Има основание за парични и териториални претенции, които не бива да пропускаме при никакво положение!!!

41

Анонимен

преди 8 години

След анексирането на Крим, кризата в Източна Украйна е въвеждането на санкции от Запада "Лукойл" се оттегли през 2014 г. от Чехия, Словакия и Унгария, а през април 2015 г. приключи продажбата на активите си в Украйна.Що се отнася до поредната криза - с Турция, Алекперов каза, че компанията не планира да напуска този пазар, където има бензиностанции и морски терминали.

40

Анонимен

преди 8 години

китай отказа финансирането и на газовите проекти с русия. там казват,крим ваш,а сибир наш.кнр сключи договор за военно сътрудничество със сащ

39

Анонимен

преди 8 години

Китайские банки не только отказывали российским компаниям и физлицам в выдаче кредитов, но и вынуждали закрывать счета и переводить средства в другие места. Китайские банки встроены в глобальную экономику и ценят отношения с американскими банками, поэтому де-факто они присоединились к финансовым санкциям против России.

38

Анонимен

преди 8 години

резултатите от такива закони са че разходите по прилагането им са по високи от приходите във бюджета. също,това е стимул за сивата икономика и контрабандата. причината е паниката сред управляващите и дефицита в руския бюджет

37

37

преди 8 години

облигациите ги емитира централната банка и ги пласира на чужди или свои финансови институции. в случай руската ц.б. ще емитира дългови книжа и ще се задължи на падеж да върне заемният капиталне е нужно да се изказваш по неща за които си невеж

36

Анонимен

преди 8 години

До До 34САЩ за разлика от русия не разчитата на петрола да им напълни касичката на 80%. Понял??Всеки ден в който цената на петрола е под $50 е смърт за руснаците, защото резерва свършва, а вече дори 'братята китайци' не вярват на кремълските лицемерни молби и искат заплащане във Валута, а не в инфлационни рубли.От друга страна ЕС и САЩ не са в криза - те държат технологиите, знанието, а от там и бъдещето. Разпалените руски консумативи няма изобщо да видят от къде им идва..

35

Точка

преди 8 години

С този закон 90% от фирмите ще фалират!Щом една храна е вредна да се забрани.

34

Боби

преди 8 години

До Анонимен 20Много си "УМЕН" да знаеш.1. Облигации ЕМИТИРА Централната банка не чужди банки да дават кредити. Ако РФ иска заем Емитира Облигации и се вижда има ли търсене или не. И Аз и Ти можем да си купим през лицензиран борсов посредник Облигации от който предлага.2. Руските Бонбони, сладки и прочие в сравнение с нашия вкус не са сладки защото Захар в РФ не се произвежда.Това се прави заради някои региони с предимно Мюсюлмани където местните власти да могат за забраняват ментета

33

До 34

преди 8 години

А пък България ,ЕС и САЩ не са във криза.Браво бе .Я виж колко фирми в САЩ фалираха и колко милиарда са загубите на фирмите занимаващи се с добив и търговия на петрол.Вярно е ,че и Русия има проблеми ,но ще видим кой ще се смее последен

32

Анонимен

преди 8 години

До До 32Ще я видим и руската приватизация спокойно! Ако съдим от корупционните им традиции имаме много да ги стигаме и продажбата срещу един долар може и да не изглежда толкова зле.. А какво ще кажеш цена от една копейка за завод? Вижда ми се справедлива, честна и напълно православна!!!Колкото до правилата и т.н. ние много добре знаем как всичко е възможно посредством правилните хора. Все пак каквото не става с пари става с много пари..

31

Austria

преди 8 години

РУСИЯ Е ПРЕД ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА!ГЛЕДАЙТЕ СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.С ТОЗИ ЕВТИН ПЕТРОЛ И ПРИРОДЕН ГАЗ СЪДБАТА НА РУСИЯ ЩЕ Е КАТО СССР.МЕДИИТЕ В БГ ПИШАТ И ГОВОРЯТ КАКВОТО ИМ НАРЕДЯТ.

30

До 32

преди 8 години

А пък Газпром изкупи ШЕЛ тутманик ***.Вярно ,че ще пуснат дялове от фирми за продажба ,но купувачи могат да са само фирми и лица регистрирани и плащащи данъци в Русия ,а не разни офшорки.И на открити търгове ,а не както тук под масата ,на нашите хора и разбира се за един долар заводчето.

29

26

преди 8 години

не следиш икономическите и финансови новини. искането за голям облигационен кредит е към конкретни 25 банки и са изброени.преговаря се за заем от над 10 милиарда долара. роснефт вече е в продажба и индийци закупиха дял.сега на тезгяха е аерофлот. лукоил продаде всичко в полша унгария чехия словакия балтийските държави или почити всичко което имаше извън русия.

28

Анонимен

преди 8 години

и тук трябва да се направи ,само *** ядем