139

ФБР

преди 8 години

По-добе US полицаи, ама с техните правомощия, отколкото нашите ***, които си го подмятат от единия в другия крачол

138

До 185

преди 8 години

Това за ветераните от къде го чу? Защото пък всичките руски ветерани са клошари, дори и без да го осъзнават, живеят в затвороподобни панелни затвори, т.е. жк блокове, с общи бани тоалетни и кухни за целия етаж още са с жигулки или с на германците колите трета ръка да не се окаже че американските клошари са по добре от руските войници, а иначе 4тия по големина град в България в Чикаго и там ли са прошляци ха ха ха ха

137

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен179 украинските комунисти и те така питаха кой пък има интерес зла напада Украйна и преди и след унищожаването на 1400 ядрени оръжия в Украйна

136

Анонимен

преди 8 години

Крайно време беше, по добре късно от колкото никога, за Украйна, Грузия и други съседни на империята на злото страни вече късно

135

Анонимен

преди 8 години

В прибалтийските страни има 500 американски войници, в България има 50, и русофилите реват на умрело, пруснацте имат 1,4 милиона армия но 500 или 50 войници ги уплашиха? И два танка ейбръмс и русофилите напълниха памперсите?

134

Анонимен

преди 8 години

Половината от US-ветераните стават клошари. Защо ли!?

133

Анонимен

преди 8 години

Янките докара 2 танка и чебурашките осрaха кълките.

132

Анонимен

преди 8 години

До 175НАСА изпрати снимки ?Такива снимки ,пази Боже . Веещото се знаме на Лунатаимали - изпратили. Ушанките нямат никакви, даже и фалшиви.

131

Алекс

преди 8 години

До Анонимен-съветогейазияНай-добре еднопосочен до Северна Корея си вземи.А колкото "до 16 поколение в затвора",в което мечтаеш да си надзирател,ако не се върне на теб,ще се върне на някой след теб.Рано или късно.

130

Анонимен

преди 8 години

Играта им е ясна а целта е по близо до РУСИЯ...Дано след малко време се завърнът в САЩ с дървени опъковки...

129

И от Хитлер има

преди 8 години

И от Хитлер има още бункери по морето. И той така инвестираше, ха ха

128

Анонимен

преди 8 години

Кой пък има интерес да напада България, за да ни пази така усърдно НАТО?!?! Да се радвам ли на такова "пазене" или да се притеснявам?

127

Анонимен

преди 8 години

Да идват американци, те поне си плащат всичко до стотинка.Не като пияните каскетчици от русията. Чебурашки от Азия

126

1492

преди 8 години

Пратили 100 човека (за да не обидят повечето мрънкала) и тук ореваха орталъка, 10 000 трябва да пратят...

125

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен НАСА изпрати снимки ?Такива снимки ,пази Боже . Веещото се знаме на Луната ,или снимите от Марс със сянката на ,,марсиянина,,или бягащият лалугер. Да изчезнат след накое време ,както ,,изчезнаха снимките от Луната ,,Този цирксъс снимките , вече е остарял.

124

Анонимен

преди 8 години

Окупация! Защотот не плащат никакъв наем. Който няма своя армия ,храни чужда

123

Анонимен

преди 8 години

До Алекс 171- еврогейатлантикаДа Русия искаше да докара по 400 милиона годишно приходи от транзитни такси на газ на България , но днешните управляващи целуват само щатски краварски заадници и не им пука за хората в България. Разбира се за това са получили по някое друго милионче комисионна. За смрадовете убили Вапцаров и компания не само Белене им е малко , но трябваше къс по къс да им режат от тялото. За тези днешните, които откраднаха милиарди от хазната затвор до 16-то поколение.

122

Анонимен

преди 8 години

Ясно , окупацията ще бъде пълна ! Само да сте посмели да изберете някой който да не слуша американските ,,приятели'' !

121

Алекс

преди 8 години

До АнонименНеосъветските ли другари интернационалисти милеят за България?Те винаги се изказват от името на народа.Значи има още за крадене,в-името на народа.Ако се намери и някой,който отново да ви подари власта като на 9.9.,пак щв има "вечна дружба".Която се доказва-Белене,лагери,ДС.Познаваме ви,каквато и маска да сложите.

120

Анонимен

преди 8 години

До DreamTheaterReally, you a Dreamer, more correctly insane dreamar=