119

Диванен Политолог

преди 8 години

Основният спонсор (ОАЕ) под командването на основният доставчик на оръжие и разузнавателна информация (САЩ) за Д***ЕШ, вкарват сухопътни воиски за борба с Д***ЕШ.В момент, когато терористите бодро се преселват при обещаните девственици след многомесечни боеве и Руски авио удари.НАЙС!Ся чакаме Катарски хеликоптери и Турски танкови бригади в Сирия да помагат на ОАЕ и САЩ, че сакън, Асад, опа сори, ИДИL лесно не мре

118

Анонимен

преди 8 години

Баба Меца скоро ще я приберат от панаира.

117

Анонимен

преди 8 години

Не лоша идея, но малко преждевременна - бай Мецан яко се е разлютил, дере демократични кожухчета, дига се пух и перушина...

116

извод

преди 8 години

Условието е ......арабите да могат да бегат бързо под команването на УСА!

115

Анонимен

преди 8 години

Спонсорите на терористите от ДАЕШ и на ."умурените" главорези в паника,милиарди $ похарчени за тоз дето духа,две години къде бяха когато ДАЕШ си увеличаваше територията?

114

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 141От кога бягащите жени и деца са предимно млади мъже с бради?

113

Анонимен

преди 8 години

Псетата от ДАЕШ са страхливи и подли кучета които използват жени и деца като жив щит,те по този начин налазиха и Европа,но няма да има милост нито за тях нито за менторите им от Запад

112

Анонимен

преди 8 години

До ПобедаОт кога сирийссите жени и деца бягащи от Асад са терористи, те даже са и невъоръжени, за това и Путин ги бомбандираше да ги гони да прави мръсно на ЕС, иначе ДАЕШ никой не го закача от Асад и Путин братята диктатори

111

Анонимен

преди 8 години

До ИдиотизъмТи си знаеш диагнозата приятелю, за твое нещастие лек няма за твоята болест, главорезите се спонсорират от путин и асад, цял свят вижда че Путин и асад не пипат и с пръст ИДИЛ а бомбандират жени и деца от сирийския народ, не четете комсомолская гъзета а питайте самите бежанци от Сирия с които путин и Асад нарочно ни заливат

110

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен136ти първо новоросия няма, и няма и да има, второ да не гледат десет руски телевизии в Украйна геноцид ли му викаш ? Утре и стотиците хиляди руснаци ще се оплачат на вожда им че нямат 10тина руски телевизии във Варна и айде геноцид и после зелени човечета, да ама не в НАТО зелените човечета не стъпват

109

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 137Много си прав. Така като мисля няма нужда от тази западна демокрация и смяната на властта с избори и тем подобни глупости. Ето че Русия доказа, че властта може да се смени и чрез смяна на педофилската поза между Путин и Медведев.

108

Анонимен

преди 8 години

До 133На тебе мозъкът още отсега ти е изпарен така, че нема да се пуашиш. Шопската ти глава ще уври в казана на Рогатия. Цяла вечност ще има на разположение.

107

Анонимен

преди 8 години

До ИдиотизъмАз съм на страната на педофилите, значи не страдам от идиотизъм.

106

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 132Ще ти изгреят на русофилския *** слънцата. Толкова сте затъпели от руски лъжи. Русия ще бъде смачкана точно за 1 час и ще остане само с калашници.

105

Анонимен

преди 8 години

До 129Като ти изгреят още две-три слънца и ти се изпари тялото малко преди мозъка ще разбереш защо мисля така. Ще се обясняваш на св.Петър за паритети и сложни умозаключения.

104

Анонимен

преди 8 години

До ПобедаНяма никаква попеда, просто опозицията на Асад няма авиация и няма средства за борба с авиацията на Путин + Асад. Само че това може да се поправи още следващата седмица. Много лесно ще разберем по падащите руски самолети дали са получили нужната ПВО. Парират ли авиацията считайте че дуета Асад+Путин ще изтече много бързо в мръсната канализация.

103

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 128Кое те кара да мислиш така? Русия е една слаба и изостанала страна. Дори вече не може да предизвика ядрена война, защото това ще е гибел, но само за Русия. Преди 20-30 години имаше някакъв паритет между СССР и САЩ, но сега няма такова нещо, като паритет.

102

Анонимен

преди 8 години

Пишете си глупости тука, но в момента в който чужд войник с изключение на руския стъпи в Сирия това ще е краят на човечеството. Ако си мислите, че Русия и този път няма да употреби цялата си ядрена мощ срещу САЩ, жестоко се лъжете. Крайно време е Америка да се спре сама, щото иначе отива на кино. Ванга го е казала. Опичайте си акъла изро.ди.

101

Анонимен

преди 8 години

Ей туркофили не се *** с товарищ Путин, той обича децата както никой друг, мляска ги по пъпчетата насред Кремъл.

100

защо?

преди 8 години

Защо, когато Асад беше избран за президент на Сирия, и Обамата и баба Ангела го поздравиха със спечелването на демократично проведените избори?