55

Кукувица

преди 8 години

Госпожата все повече прилича на мумията на Рамзес 2-ри. Само не е толкова изсушена, но изражението на лицето е същото. Много е глупава тая, и написаното не може да прочете....Типична кратуна от ГДР-шките времена. Била е отговорна за агитацията- Боже опази!На всичкото отгоре има и полски корени и дядо ѝ се е бил срещу Германия.

54

Анонимен

преди 8 години

Когато и да реши - винаги ще е късно и вече ще е на бунището на историята.

53

тя

преди 8 години

Няма ли кой да арестува тая луда жена?

52

Анонимен

преди 8 години

Хора, не чухте ли тази сутрин Соломон Паси?Меркел се готви за поста Генерален секретар на ООН!!!Така ще избяга тя от народната любов, съда и затвора в Германия.

51

123

преди 8 години

кой е мислил, че след време германия ще се управлява не от арийци, а от сирийци...

50

Анонимен

преди 8 години

Просълзих се, като видях вчера в Дрезден, на митинга на ПЕГИДА и българското знаме!!

49

Анонимен

преди 8 години

До 64: Здравейте!Мога ли да питам какво работите?Съжалявам,но прочитът на историята показва,че в най-новата история Германия е провокирала на всеки 50 години сериозни катаклизми в Европа.

48

Анонимен

преди 8 години

До честит 48ТОЧНО И ВЯРНО!В ГЕРМАНИЯ СЪМ И ЗНАМ,ЧЕ ТУК ВСИЧКО СЕ ПРАВИ,ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ИЛИ ОТСТРАНИ ЧОВЕШКИЯ ТРУД(Т.Е.АВТОМАТИЗИРАНЕ).НЯМАТ НУЖДА ОТ РАБ,РЪКА.НАС ЗАЩО НЕ НИ ИСКАТ?МЕРКЕР ЕДНО ДЕТЕ НЕ Е ОТГЛЕДАЛА,ЗА ДА ИЗПИТА КАКВО Е ДА БОЛЕЕ ЗА ДЕЦАТА СИ,ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ЗА БЕЗОПАСНОСТТА ИМ И ЗА БЪДЕЩЕТО.ТОВА ВСИЧКО Е МАЛКО ХОРА ДА НАПРАВЯТ МНОГО ПАРИ(ВСИЧКО КОЕТО СЕ ДАВА НА ПРЕСЕЛНИЦИТЕ СТРУВА МНОГО ПАРИ) И РАБОТЕЩИТЕ ПЛАЩАТ,А ИГРАЧИТЕ ПРАВЯТ ПАРИ.НИЕ СМЕ ЗА УБИВАНЕ,ЗАЩОТО ПОЗВОЛЯВАМЕ ТО

47

Анонимен

преди 8 години

"Не знам, ама в Германия се чуват и гласове да я подвеждат под наказателна отговорност от депутати. Играе си с огъня."Твърде малко, твърдо късно. Тя постигна целта си.

46

Анонимен

преди 8 години

Няма оправдание за Меркел! Не вярвам да не е знаела, че тези хора не работят, още по-малко пък по немски. Или са я принудили, или причината е друга, още по-страшна, защото излъга милиони- и европейци, и бегълци. Само някой дава ли си сметка какво ще настъпи, след като тези стотици хиляди, изминали толкова път при ужасни условия, напълно осъзнаят, че вече не са поканени в Германия и няма да има пари, жилище, сигурност?

45

Анонимен

преди 8 години

Меркел и западните политици са виновни, че въвлякоха цяла Европа в тази ситуация. Трябвала им работна ръка? Тези имигранти не могат нищо да работят в Германия, защото са нискообразовани и неквалифицирани. Само ще съсипват социалната система. Не е възможно това да не е било известно. И отново ще ни принудят ние да плащаме безумната им политика, както толкова пъти в историята. Трябвало да пазим границите, а това че ще се струпат тук, нищо, ще ни дадат няколко милиона и да се оправяме!

44

Анонимен

преди 8 години

Не чакам комунизЪма,а фентъзи и хорър.Нали знаеш,че еволюцията върви спираловидно,както са казали китайците-не можеш да влезеш в една и съща река два пъти.Ако ми оцелее задни*ът,си го вземам и емигрирам в Чувашия.

43

Анонимен

преди 8 години

Не знам, ама в Германия се чуват и гласове да я подвеждат под наказателна отговорност от депутати. Играе си с огъня.

42

Анонимен

преди 8 години

Шайзела Смърделкел.

41

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПлескай с ръце . И чакай пак комунизЪма. :)

40

Анонимен

преди 8 години

До НФБ -51И как така се е "оказало" че били "по-корумпирани"??? Можеш ли да обясниш полета на мисълта си?

39

Анонимен

преди 8 години

Браво на Маркс,човекът е бил прав като е казал,че империализмът е последен и най-висш стадий на капитализма.Имаме шепа богопомазани и милиарди бедни и прости по света.Съвсем естествен е разцвета на исляма като религия на бедните.Дори да се преодолее днес ислямът,докато има капитализъм ще има носители на бедноста и революцията.Утре може да е Латинска Америка ,където един БГ емигрант казва,че половината са необрсзоеани,другата-ненормални и почти всички-друсани.

38

Анонимен

преди 8 години

Защо украинските емигранти не се допускат в Германия и ги връщат още от границата, а бегълците от Азия и Африка преминават дори без документи? Изобщо не е слаба германската полиция, нито безпомощна, просто има филтър за образовани европейци и християни. Колкото до вината, ние българите не само нямаме историческа вина, но сме и потърпевши, между другото не само от мюсюлманските орди, но и от предателската роля на Западна Европа. И сега да бъдем солидарни??? И да ги пазим отново???

37

Анонимен

преди 8 години

Подобна гавра като със сирийците за едната икономическа изгода никога не е правена в бившия соц.лагер.Естествено,че през соц'а имаше насилие,демагогия и персонални грешки,но поне икономиката беше стабилна дори въпреки тъпите комунисти ,защото средствата на производство бяха обществени.Демократичен капитализъм е пълна утопия.Капитализмът има нужда от бедни и прости хора,иначе виж структурата им на работната ръка на Запада 80-90% сфера на услугите.

36

НФБ

преди 8 години

Оказва се че западните политици са по корумпирани от руските. .и източно европейските. ..Защо си заравя ме главите като щрауси и не видим истината. .са царят е гол..Да и западните политици са толкова корумпирани колкото всички други Всичко е демагогия...