14

ODESSA

преди 8 години

До АнонименБабичката събуди немците. Ще има тотално чистене във Дрезден се веят руски знамена.

13

Анонимен

преди 8 години

Навремето като е имало война между комунистите и фашистите много от цяла воюваща Европа са побегнали на юг и изток,запад,бягали са за да се спасят,не били на ничия страна,от общи познания пак през определани страни кат направление,посока,пунктове за временен престой и отбиваване на кой как му се случи с съдбата или как го насочат службите за целта,уреждане на визи за пребиваване в страните дет отсядат под контрол на местните и тогиз колониални власти предимно в лагери да няма смут,време на ВСВ.

12

Анонимен

преди 8 години

Guten Tag

11

Анонимен

преди 8 години

Нека Тодор Живков да види сега как му го турят на внучката момчетата от Изтока

10

Анонимен

преди 8 години

Немкините правят 1 път седмично секс така че момчетата са им добре дошли

9

INTERGRATION

преди 8 години

Тези 1 000 000 бежанци няма да могат всички да се интегрират , някои ше имат късмет но по голямата част няма да се интегрират цял Живот в Германия , жив пример са Гастарбайтери от 20-30 и дори повече години в Германия

8

Анонимен

преди 8 години

Хората с лабилна Психика са неконтролируеми така че и Господ не може да им помогне , този който живее в миналото има проблеми с околните

7

лунатика

преди 8 години

По-добре ксенофоб, отколкото тoлераст. Тoлерастията според мен е тежко психично заболяване, което сериозно засяга мозъка, защото болните не могат да кажат нищо смислено, понеже от много взиране в третoполовите либерастки европейски закони са изгубили връзка с реалността.

6

Анонимен

преди 8 години

ЕБАЧИТЕ на руси немкини са в действие

5

Анонимен

преди 8 години

Откога САЩ стана комунистически и червен,че с бежанци налага политиката си в ЕС???Или чичо Сорос,комунист до мозъка на костите си и в червата си да финансира потока с бежанци и да издава речници и наръчници за оцеляване в Европа на потока??Алоооооо 70 години минаха от ония етап където на един откачен оттатък океана му се привиждаха комунисти под път и над път!!!Толкова ли за тези години грам мозък не наляхте и не ви смениха плочата с детски приказки??

4

Анонимен

преди 8 години

Потокът няма да спре докато Гърция е в Шенген! Изкарайте Гърция, защото тя като държава е неконтролеруема вече. Всъщност от няколко години вече. Една държава стояща пред фалит няма никакъв интерес да се занимава с преиждащи араби, а се занимава със собственото си оцеляване. Дайре финансиране и най-вече пратете екипи в страни като България и Румъния и на Хърватска и Словения. Италия също, защото от Гърция ще минат през Италия.

3

Анонимен

преди 8 години

Крайно десните са НЕОБХОДИМОТО ЗЛО. Антибиотикът, който да убие инфекцията. И както при него, не можеш да си цял живот на антибиотици. Взимаш тогава, когато те напъне. Както се вика чистачи на повикване. Като демокрацията и толерастията осерат рая, те да са на стенд бай.

2

Анонимен

преди 8 години

Меркел го прави с цел това нещо. Жертва се, за да райзне проблемът, който е очеваден в европейските градове и преди войната в Сирия. Само чрез идването на крайно десни на влас за 10 години, би решил проблемът с ислямизацията. Ислямът трябва да бъде забранен, защото не е религия, а идеология. По същият начин както да кажеш публично Heil *** или да носиш пречупен кръст на якето - арест. Така и като видят мюмюн - арест и депортация!

1

Анонимен

преди 8 години

ГЛУПОСТТА. КОЯТО ДОПУСНА МЕРКЕЛ. МИСЛЯ. ЧЕ ВСЯКО СЕГАШНО РЕШЕНИЕ ОТ НЕЙНА СТРАНА Е "СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА"....