4

Чингиз Хан

преди 8 години

Дрон заснел ужаса..... аз не видях сгради да падат а сгради които са вече паднали. Така че дрона не е заснел ужаса а руините след земетресението. Дрона е пуснат след случилото се а не по време на земетресението. Подвеждате със заглавията си само и само да ви четът умрелите статии. А и подзаглавието - къде ги видя тия варели за основи бе, Валерия????? Къде ги видя. Аз изгледах внимателно видеото и варели никъде не видях. Баси пропадналите драскачи тука.

3

Анонимен

преди 8 години

До 4.Всъщност сме много по-зле, повярвай ми! Две сгради са паднали, още една е силно засегната, засега загиналите са 13, а живи са извадени под руините над 350 души за всичките сгради. Това става в град с големината на София - 1.8 млн. души! Айде да не си представяме какво би се случило у нас, защото не мисля, че нашите спасителни екипи въобще могат да реагират на момента. Тук ще започнат да създават комисии, евентуално парична сметка и т.н.По-важно е кого ще накажат за дефектите в строежа!

2

Анонимен

преди 8 години

Ще бъда благодарен на днес.бг ако продължи да ни информира за ситуацията там, включително за следствените действия за разрушените сгради. Ако има виновници, съдебната им система, понеже не е като нашата ще наказва здраво, бих искал да науча повече за в бъдеще!

1

Момо

преди 8 години

Вие се молете това да не се случи и при нас, че както никой не поддържа нищо ще стане страшно!