152

Анонимен

преди 8 години

Чакам с нетърпение да му изтече мандатът на този президент!!!

151

viop

преди 8 години

***

150

Анонимен

преди 8 години

И аз търся убежище, Тате! Убежище, в което да ми е топло, което да ми дава достъп до истински лекари, да получавам достойна пенсия, топлофикация да не ме дере с цени и да ме лъже с доставката на топлина, докато ме кара да и върша работата, и то "по закон", който лобисти и наши хора - консуланти са изработили, а 240 хрантутници-получатели, са одобрили. И така са ни е.а.ли майката. Та, къде да ме интегрират - в Банкя, в Гърция, на носа на Черно море, в поредното имение на "големите" във Флорида.

149

Анонимен

преди 8 години

Бой бой бой докато мърда.В Русия така ги интегрират,че ония се молят да ги оставят сами да си ходят обратно в пещерите.

148

Пастирков

преди 8 години

Защо,Господи ни наказваш и ДО КОГА ???Кога ще започнеш най-сетне да си прибираш вересиите ?

147

Анонимен

преди 8 години

Знаеш ли колко бързо ще се разберем с емигрантите на тема пари,пич?Ама те са мюсюлмани-ами хубаво.Просто ще им покажем къде са парите,да идат да си ги вземат.

146

Анонимен

преди 8 години

Дори не разбират,че емигрантите са феномен причинен от поляризацията на глобалното общество.Бедните,които са необходими на интернационалните компании като източник на евтина работна ръка вече не са в една конкретна държава,а в цели региони.Бедните винаги са били носители на революция и не е необходимо да са пролетарии,от които се страхува Западът.Просто Будизмът е по-миролюбива религия,но е въпрос на време 3-ият свят да се подпали от 4-и страни.Тогава к'во,г-да империалисти и слугинаж?

145

Анонимен

преди 8 години

Тези хора си вярват.Вярват в постиндустриалното,глобалното общество,вярват в свободата като висша човешка ценност,в бихевиоризма,вярват като гъски в мъгла на всичко ,за което им се плати.

144

Анонимен

преди 8 години

Господата-комунисти са прости,най-простите от бившия соц.лагер,но са хитри.Тези от БСП са по-прости и по-жестоки.Едва ли видимите във властта са истинските босове на мафията.За близо 30 години що народ ръфа от държавното.Прочетах някъде ,че са продавали държавните предприятия на чужди фирми с милиарди по-ниска цена от реалната за да вземат 10% комисионни и очите им светели от алчност.Защо нашите бяха най-жестоки към народа си?

143

Анонимен

преди 8 години

Абе бившите комунисти са си на власт-факт,както и децата им и са с убеждението,че влястта им принадлежи по право.Вие т.е. ние сме ***.Само,че сме лош ***,не работим добре и на господата-комунисти им се иска да ни сменят с бежанци.

142

Анонимен

преди 8 години

Добра идея- всичките бежанци-на лагер в апартаментите , вилите и хотелите на управляващите ни след 1989г ,както и на тяхна собствена,а те държавна охрана и издръжка! Това ще е доказателство за лична съпричастност и реална помощ за бежанците !

141

Ванката призова

преди 8 години

Господин президент да ядете черните бухалки на африканските ***

140

Анонимен

преди 8 години

Антипатията ми към този човек може да се сравни единствено с тази към Андрей Луканов.Те и визуално си приличат.

139

николов

преди 8 години

Ще ги интегрирате, както индианците интегрираха "американците".

138

кем

преди 8 години

Заработва си парите пред задокеанските си господари. Един високопоставен служител от ЦРУ беше казал,че купените от ЦРУ президенти ще ги познаете по годините след като вече не са президенти, тръгнат ли да изнасят лекции, да учавстват в неправителствени организации по чужбина, или фондации, заначи господарите им се отплащат, само вижте П.Стоянов, той в Лондон, Антонина на Женевското езеро, и това само след един мандат, преди това бракоразводен адвокат.

137

Румбо

преди 8 години

Плевела в къщи го не щат,тръгнал акъли да дава.....

136

Анонимен

преди 8 години

Ей ,мекотело долно , ти погрижи ли се за своя народ ,че говориш за дом , интеграция и перспектива на *** и пульо - каква перспектива дадохте на младите хора ,на пенсионерите и на работещите бедни в България !? Каква !?

135

666

преди 8 години

Ирландската пастирка да си ги води в домът си онези ***.

134

Анонимен

преди 8 години

поредните глупости на Роска

133

Анонимен

преди 8 години

Росицо, нека първо теб и женати да интегрират ...Най - скапаното същество с БГ паспорт ... тярбва да го съдим за държавна измяна...