15

Анонимен

преди 8 години

N 8 точно по времето на социализма, хората живееха в едно жилище и млади и родители и това беше масово. Днес може да е скъпо, но повечето са отделно. Именно от комунизма са наслоенни много негативи от този начин на живот.

14

Анонимен

преди 8 години

Масата от българите живеят в панелки, да го направиш уютно ти трябна търпение и редовно отделяте на малки суми пари. Има жилища, които не са ремонтирани 30 г., все за толкова време 1 кофа латекс може да се купи. Но това е манталитет....всички вкъщи пушат, по шише ракия и марковите дрехи.

13

treeoftheyear.org

преди 8 години

До Георги ГеоргиевЗа две пропуснати букви ли намери да се хванеш, грамотния? Цитирам те: "... с твоите познания на Българско четмо и писмо...". Правилно е да се напише "познания по", а не "познания на"! Няма откъде да знаеш и правилото, което гласи, че когато прилагателно завършва с наставка -ски(-ска; -ско), то се пише с малка буква. Инак, на квартира съм, откакто завърших университета, но почва да ми писва от несретници като тебе. 100% всичките ти роднини те отбягват, мрънкалник и кусурджия!

12

Сорос

преди 8 години

И панелките останали от бай Тошово време ще Ви ги вземат!В близко бъдеще...

11

бедстващ без вана

преди 8 години

"...Евростат разбира липсата най-малко на един от следните компоненти в жилището - тоалетна, вана, душ, покрив..."Дайте ни текста в оригиналния му език, със сигурност не е пишело "вана" :)

10

бедстващ без вана

преди 8 години

Вана?!

9

Анонимен

преди 8 години

Абе, 1,5 млн. българи напуснаха България и пак ви е тесно, при все, че всеки е собственик или наследник на най-различни недвижими имоти - от панелката в града, вили, та до ниви, ливади, горски парцели и т.н. в провинцията.

8

сега

преди 8 години

До Анонимен8 ще трябва да се плаща този масраф,за който говориш,или смятате,че като господ е българин има безплатен обяд,за щастие има вселенски закони,които наглите и самозабравили се българи и техния гнусен господ не могат да избегнат,който на младини царува-на старини робува,няма мърдане от това правило,макар ,че днешните пенсионери все още си царуват,но и това ще е до време,ще има наказание и за тях за това,че съсипаха една нормална процъфтяваща държава по царско време

7

Анонимен

преди 8 години

У нас това е една от основните причини хората да се задомяват късно и късно да раждат.Изключение прави само един етнос, който живее на принципа "Създадох проблем, хайде сега вие да ми го решите!" И не те са виновни - не е луд онзи, който яде баницата.

6

Георги Георгиев

преди 8 години

До номер 6Ами "замивай" да замиваш задниците на възрастните в Германия, защото с твоите познания на Българско четмо и писмо, няма да си намериш роботодател в България, дори за подмиване на възрастни Български *** ! Родителите ти със сигурност ще празнуват в денят когато ти се изнесеш от жилището им!

5

treeoftheyear.org

преди 8 години

Заради като ей тия долу, дърти шматки няма да останат млади хора в Бг! Вие много знаете да философствате, ама виждаме на какво дередже ни оставяте държавата фалирала, че и с цялата си наглост продължавате да се месите! Всеки да си зима багажа и да замива!

4

до кирил софийски

преди 8 години

могат и да работят но няма кой да им плаща за да си купят нормално жилище,за това --- Терминал 2

3

Анонимен

преди 8 години

ДО 2 Какво разбираш под родителите им неса работили повече , и ли искаш да кажеш че са честни хора и с труд толкова , като няма кражби и продажби ,малко са работи ли

2

Анонимен

преди 8 години

Така е като "родителите им не са работили повече" !!!

1

Кирил Софийски

преди 8 години

Те младите в България освен да ревът , друго могат ли ?!?!