40

Анонимен

преди 8 години

До АнонименVie shte yadete hurkata,ERDOGAN shte gi probuta na vas

39

Анонимен

преди 8 години

друг е въпросът, че България е за е......е, заради глуповата си външна политика на васалитет и най-вероятно също ще си плати заради заигравката си с османизма.

38

Анонимен

преди 8 години

ще я сърбате попарата заради османистките си блянове. Не може да подривате съседни държави като Сирия и после да се чудите какво да правите с бежанците, бягащи от там.За няколко години, гонейки османисткия вятър, проиграхте и унищожихте наследството на Ататюрк.

37

Анонимен

преди 8 години

така че умерените главорези все пак не са ***, за да очакват да се черпят с кафенца с братушките:)). Особено онези които участваха в убийството на пилота и се гавреха след това с тялото му.... Еххх, че красотища предстоят - хвърчане на чал.ми:)))

36

Анонимен

преди 8 години

иначе цивилното население в алепо избяга в по-голямата си част с влизането на умерените джихадисти в града още през 2012 година:)))

35

Анонимен

преди 8 години

51,хиххих, бягат изпращаните по-рано от турция умерени главорези, които сега предусещат какъв ще го ядат, заради безчинствата си в алепо:). Разбира се и турция не случайно е затворила границите си, защото много добре си познава убавците и знае какво ще се случи ако няколко десетки хиляди въоръжени джихадиста се озоват на нейна територия, недоволни от това че не могат да си заработват парите:))

34

Анонимен

преди 8 години

Може ли някоя ушaнка да обясни защо сирийците бягат към Турция, а не към братска Русия? Нали черпеха руснаците с безплатни кафета, викаха "здравствуйте братушки"?Май навсякъде руската сгaн си е руска сгaн.

33

До 49 и 50

преди 8 години

*** ще реши проблема на света!Вие първо оправете проблемите в Бг и след това се правете на ''умни''.Нали знаете какво е казал Т.Живков през 1981 година: Който няма пари,няма да говари!

32

Анонимен

преди 8 години

по турската телевизия от половин век дават как тур. аскер прави на пух и прах кюрдите и последните постоянно дават фира...резултатът е очевиден:))))

31

Анонимен

преди 8 години

турският аскер така прави кюрдите на пух и прах, че е изгубил напълно контрола върху Югоизточна Турция и е въпрос на дни да го изгуби и върху Диарбекир. Иначе тур. аскер наистина прави на пух и прах цивилното население. Въпрос на седмици е и да се откъсне напълно сирия от каквито и да било доставки от турция - така турция губи напълно контрола върху събитията в сев. сирия, сирийски кюрдистан и оттук - турски кюрдистан.

30

EU ще се разпадне

преди 8 години

Ердоган е тарикат и тези бежанци ще ги прати на Меркел!

29

99999

преди 8 години

По турската телевизия гледах как турския аскер прави на пух и прах кюрдите!Кюрдите бягат като мишки и дават яко фира.Турския аскер не прощава.

28

Анонимен

преди 8 години

цялата неосманистка концепзция на ердоган изтече в канала. Всичко което строяха - турски заселници, тюркомани -бойци подготвяни в турция, прочистване и геноцид срещу местното население в сев. сирия, подготовка за овладяване на региона....всичко това беше разхвърляно от руснаците с ритници и сега ердоган се жалва като проскубан.а коко.шка:)))

27

Анонимен

преди 8 години

40-41, по-спокойно с ердогановите фантазии.

26

Анонимен

преди 8 години

Erdogan kaza che se chakat 300 hilqdi bejanci ot ALEPO bqgashti ot udarite na ruskite samoleti ,Erdogan predupredi evropa i sveta che shte prashta bejancite v EVROPA

25

Анонимен

преди 8 години

Rusia skladiral v SIRIA himichesko orujiye,kazaha tazi sutrin agenciite,za kvo mu e na djudjeto himichesko orujie v SIRIA shte gi polzva sreshtu naroda na SIRIA li,kade e svetut da spre diktatora PUTIN ,toy veche e trugnal po stupkite na H..T..L,ER

24

Анонимен

преди 8 години

200 хиляди души избягаха, когато умерените главорези влязоха в алепо и почнаха да режат глави, да изтръгват сърца и други подобни актове на хуманност. Тогава искаха асад да им се предаде, че да може най-старият арабски град - Дамаск да стане център на световния джихадизъм:)

23

не виждам жени

преди 8 години

това е а..рмия. сигурно сир..ийци..те са изклани. четох за батактова, което ства не е за чудене3. то нашествие от ...добре, че българия е сравнително правова държава. обичам я

22

Анонимен

преди 8 години

бягат я, бягат! Знаят много добре какви са ги дробили, кого са убивали и изтезавали и какво ще се случи с тях, когато Алепо бъде окончателно овладян. А турците са затворили границата - много добре знаят какво ще стане когато няколко десетки хиляди, радикализирани и обучени от самите тях умерени главорези, стъпят на турска територия и си поискат обещаната лепта:)))

21

Аз Малдив

преди 8 години

Хубава снимка са сложили на статията, масова. Въпроса е - колко жени и деца виждате на снимката?