79

Анонимен

преди 8 години

С тази политика да видим какво ще стане при 7 милиона крадливи *** венци и 300-500 хил. българи. Нема как половин милион да изхранят 7 милиона, но след 30 години ще го видим.

78

Анонимен

преди 8 години

Ако не го бяха утепали, колко ли още щеше да направи.

77

Анонимен

преди 8 години

Кметът да бъде назначен за шериф!

76

еврором

преди 8 години

Още няколко тaкивa убийствaИ ще ме откaжете от крaденетоИ ше трябвa дa рaботяЕвро-ром

75

мангал

преди 8 години

Чи ко ми ие...берем си тухли?

74

до 109

преди 8 години

Ами, иначе пак ще го окраде.

73

Ханс

преди 8 години

Тези трябва от раждането да се лишават от възможността да се размножават. Хуманно спрямо тях, хуманно спрямо нас.

72

до 99

преди 8 години

Кражбата за ядене си е кражба, независимо откъде ще я погледнеш. Да оставим настрана, че са прекалили с убийството, но представи си ти да имаш имот и да се трудиш ден и нощ да го поддържаш, за да се издържаш, а същевременно някакви правят деца безконтролно, не могат да ги изхранват и предпочитат да крадат, вместо да се ограничат с "опрашването" на жените си и да се пробват скромно, но честно да заработват хляба си.

71

ядосана

преди 8 години

Най-големите виновници са полицията, така де, онези с 20-те заплати при пенсиониране. На бас, че "брането" на царевица го категоризират като дребна битова кражба и отказват по всякакъв начин да го разследват. Жалко е, че докато не спре да ги мързи и да толерират онези, такива случаи ще зачестяват и хората, пазещи имуществото си, ще се озлобяват още повече...

70

Анонимен

преди 8 години

poredniyat sluchai za silata na kmetskite sinove.Beegom v chunbina

69

управа

преди 8 години

Значи за безчинстване, непрекъснати кражби, непрекъснат ромски тормоз, нон стоп плячкосване по селата, изнасилване, ограбване и заплашване на пенсионери се мълчи. Няма закони. Хващат и пускат. Ама като нададат ромите вой до небесата , че нещо си станало, че някой изчезнал веднага им се обръща внимание и разследват докрай. Значи за тях може, а за българи не може. В този случай виновна е полицията и съда, които не са спрели навреме задълбочаващия се конфликт. По будали ли сме от ромите?

68

Анонимен

преди 8 години

Сред крадците трябва да има взаимно уважение. Как така ще краде от крадец! На какво прилича това да убиваш себеподобен?

67

Анонимен

преди 8 години

Декември месец по нивите има само силажна царевица.

66

Роко

преди 8 години

Тези "животни" ромите,само от това разбират от бой и нищо друго,но чак да го убият е прекалено!!!Преди години хванахме на място един ром да краде дървата на бабами,(било студено,немал дърва),така го згряхме шчупен таз,2 колена,и 6 ребра лежа 5 месеца в болница,а мен ме осъдиха година условно защото имаше свидетели,но ефекта е поразителен сега дори по улицата не смее да мине и брачедите му също,боя върши чудеса,нямо по добър лек срещу тия"животни"

65

Анонимен

преди 8 години

Я, ромеите говорят за закон?!Щото да крадеш царевица е съвсем законно според тях?!!!

64

Анонимен

преди 8 години

Надали е починал от боя дет са го пребили - ще го изкарат че е имал проблеми със сърцето

63

Анонимен

преди 8 години

EDIN KRADEC PO- MALKO. DA GNIE V PRASTA I HORATA DA SA SPOKOINI CE SA S EDNIN KRADEC PO NAZAD.

62

А сега

преди 8 години

Да видим дали ще го разследват, сина и кмета, дали ще го уволнят кмета, дали изобщо има закони и правосъдие в тази държава.

61

Анонимен

преди 8 години

kakvo 6tqla da pravi s 6 deca eee rodi 7-8-9 nie koito rabotime na minimalna zaplata stegi otgledame

60

2211

преди 8 години

До там ще стигнем с тези кражби.Сигурно им е писнало от кражбите на този индивид?В нашия край дават общинска земя на безимотни,тогава казах на един ...... да отиде да му дадат ,да я насади,и да изкара някой лев.Все пак пакетче със семе домат е един лев,а той казва ,че работата му е противопоказна но виж да краде можело защото бил гладен!Така разсъждават ,но на народа му писна да се труди ,а *** да го крадат!