7

xDrive35d

преди 8 години

Е няма такъв народ. Колко хиляди и хиляди и хиляди пъти трябва да се случи това, да се коментира по радио, телевизии, вестници и не знам си къде и да има наивници които ВСЕКИ ДЕН да се разтоварват от парите си по такъв нелеп начин.

6

Анонимен

преди 8 години

Добре де, нали постоянно плачат колко са бедни и нямат пари за хляб, пък хвърлят пачки хилядарки през балконитенякой май лъже че беден

5

Анонимен

преди 8 години

Това не са просто измамници. Това са телефонни терористи. А полицията не си дава много зор при сигнали и заловените и осъдените никакви ги няма. Не е нужно да си психично болен, достатъчно е да си сам, за да те объркат мошениците. Най-застрашени са самотните възрастни със стационарни телефони.

4

Добруджанец

преди 8 години

Тези измамници са надушили "Клондайк"-а на паралиите *** ! Добруджанци ...повечето с ниви от над 100 дка и ренти от по 80-100 лв/дка ! А иначе тази съвсем не е престаряла баба ...почти наборка ми е ,но явно е *** ...*** ,като *** и не се е потила много за тези пари ! Да държиш 6 бона в къщи като "джобпарасъ" и ги мяташ през терасата ,както *** си от кухнята ....само някоя *** *** може да направи това !

3

Анонимен

преди 8 години

Затова ,когато МВР искат пари не трябва да им се дава.

2

20 заплатки

преди 8 години

Засега няма задържани, работи се по много версии...

1

Анонимен

преди 8 години

да си хвърляш парите през прозореца ??????? после радиатора по въженце в кошница ли са и обещали да и качат? на моя приятелка майка и е на 95 год. и е напълно с ума си,а на 62 да си толкова изперкал?