13

Анонимен

преди 8 години

До Ajax4oами сега, един км трябвало да върви момчето, ами шестицата като е на 15 минути , няма ли да ти е по бързо да стигнеш.Има квартали в София които разчитат на по един автобус на през 30 минути , те какво да правят , да искат хеликоптери ли да им осигуряват.За две спирки сте свикнали да не дупчите и билети даже , нищо че са по левче.Тарикати го раздавате , като сте в Лозенец голяма работа , има колела , има парк до НДК през мостчето и за 5 минути сте там.

12

Анонимен

преди 8 години

До Мунчомунчо София не ти е селото с 5 хиляди жители, я сметни за населението на София дали са се подписали и половин процент

11

Ajax4o

преди 8 години

До смяхАко искам да стигна до НДК за 1км трябва да сменя 2 транспорта...Ти пък си бил много умен явно! И да, 1км си е един километър! Не винаги имаш времето и възможността да го изминеш пеша, както и не винаги на вън е слънчево и приятно!И доста не си запознат с демографията на квартала.В този ред на мисли ми е много интересно как "ЗЕЛЕНА" зона в Лозенец /пък и другите квартали/ ще реши проблема с паркирането... На запад този проблем се решава с подземни паркинги, ама тук нали сме балканци...

10

Мунчо

преди 8 години

До xax3500 подписа за по-малко от 2 седмици са "стотина" подписа?

9

xax

преди 8 години

Има си анализи вреди-ползи, да се види по-полезен или вреден е трамвая в сравнение с новия проект. Да се вайкаш в НоваТВ/Господари на ефира и да събираш местните пенсионери на протест си е чист популизъм, нищо че не идва от властта.

8

xax

преди 8 години

Ако стотина подписа и десетина нахални младежи могат да променят плановете на Столична община, горко им на софиянци. Безсмислен трамвай и липсващи аргументи против спирането му и отпушването на връзката Петте Кьошета - НДК. А да, забравих, че имало някакви хора дето от 50 години ходят на женския пазар и сега ще им се прекъсне традицията.

7

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ пак лъжат.Уж временно по друго трасе, а после за постоянно ще го спрат. Такъв хаос в градският транспорт на София, никога не е имало, но какво да искаме от една самоковска учителка по руски....

6

Toto

преди 8 години

Абе айде бе, нали живея там, последните три спирки трамвая се лангърка празен или с 3 бабички вътре. Мотриси на 1000 години, спокойно могат да го спрат. По Арсеналски се движат още 2 автобуса.

5

смях

преди 8 години

През Лозенец минава метрото , няма как да се дублира с трамвая и може да поискат и тролей да минава.На 400 метра от обращалото на шестицата е Хемус и мола където има метро . На който не му се ходи да си хваща рейса за една спирка.Има градове в България където имат само автобусен транспорт който е на по 40 минути интервали , а големите граждани искали метро но и трамвая да им останел

4

Ха

преди 8 години

Селянджърите май ще ходят пеш ... ще си поизтъркат цървулките ... ха

3

Анонимен

преди 8 години

Герджиков трябва да си подаде оставката. Лъже, маже и се проваля!!! Срам!!!

2

AAA

преди 8 години

Лъжат и сами не си вярват. Всяко временно решение става постоянно! Не трябва да се правят никакви пормени по трасето на тр.6 докато не се обяви официално как и какво ще се пре проектира!!!

1

Мунчо

преди 8 години

Пълни простотии! Кого лъжат и заблуждават с тоя кризисен ПР. А за какво пуснаха поръчка за премахване на трамвая ако било само временно, бе? Абе ай сиктир!