69

Дедо

преди 8 години

Сал едно те моля,Ефенди. Понеже окъла на народецът ни е "Манда арбасъ" за непросветените волска талига ,яваш,яваш-така ни е опледелял и султана по време на съжителството. Провикни се там от високата порта,Българските дъртаци да дават така с кеф парите си на телефонните измамници /твоите бъдещи партийци/. Защото на българина ка то му кажеш недей,той прави обратното. Няма ден в който да не се споменава по медиите,че манговците действа коварно и с нови форми на измама,ама кой да чуй ба Ефенди??????

68

Гочоулу

преди 8 години

Турско *** щяло да прави българска партия?Ай сиктир бе кьопелар , кого лъжеш?

67

Анонимен

преди 8 години

Седалището на партията ще е в Анкара.

66

гост

преди 8 години

До АнонименМи той на такива *** като теб разчита. Инак как ще създаде партия, за да *** големите субсидии от Държава и власт. Ама до вас от тези пари нищо не достига и няма и да стигне. Вас ви ползват като работни, безмозъчни добитчета!

65

гост

преди 8 години

До АнонименНа османските турци мястото им е в Турция! В България за тях място няма!

64

гост

преди 8 години

Щом е ага какво прави в България? В тази държава много отдавна аги НЯМА. И НЯМА И ДА ИМА! На копйто не му харесва - Турция е близо - може и пеша да се пренесете. До Анонимен

63

гост

преди 8 години

До Анонимен"Блаженни са верующите"! Това чувал ли си го? И ти си от тях! Достойни за съжаление!

62

Анонимен

преди 8 години

До Европейския СъдДа така също дано и арменският геноцид да вкарат в Лозана като са тръгнали. Намерили кои да претендират за подтисничество. Безсрамници!

61

Анонимен

преди 8 години

Османците с ИМПЕРИЯ , гордея се имам Османски корени защото съм наследник на една Велика Империя

60

Анонимен

преди 8 години

С ТЕБЕ СМЕ МЕСТАН АГА!!!ВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 8 години

Нека Партията да се казва ''Османските Турци на България''

58

Анонимен

преди 8 години

Новата Партия е спасенито на българските турци , стига с тази Комунистическа подигравка вече Българските турци били такива или онакива , време е да се изясни че не са нито българи нито Помаци или роми а Османси турци

57

Европейския Съд

преди 8 години

Да се надяваме Партията на Местан да успее да вкара в Европейския Съд Дело Възродителен Процес който 25 години Манипулативно го крият в Архивите , че не се търпи вече , има Престъпления без Престъпници липсват като НЛО

56

NACO

преди 8 години

Да и ще я НАПРАВИ,колкото и жалко да е това! Защо ли? ЗАЩОТО нямаме ДЪРЖАВА! ЗАЩОТО сме РОБИ на една малка ШАЙКА ОЛИГАРСИ,които се КРИЯТ зад едни ИЗМИСЛЕНИ "партии"! Не е ВЯРНО ли? Не е така ли?! Не знаем,дали това ще е най-дорото доказателство за това,но ВИЖТЕ предаването "ОТКРИТО" на г-жа Ахчиева в с. Черниче!? ВИДЯХТЕ ли? КЪДЕ е ДЪРЖАВАТА ТАМ???

55

ставри

преди 8 години

Най новият виц-Местан и Хафъзов ще правят българска партия.

54

Анонимен

преди 8 години

ДПС вече е тоталитарна и изцяло подчинена на самозабравил се лидер, и че ръководството се състои от безлични и зависими хора, които търпят унижения в името на това да получат "парченце от тортата".

53

Анонимен

преди 8 години

дпс вън от кърджали

52

може и в санаториум

преди 8 години

Крайно време ако все още има държава е да го посетят едни нашенски вежливи хора и агент Павел да отиде в продължителна почивка.

51

Анонимен

преди 8 години

Глупости на търкалета. Местанчо ще прави партия, защото не може да си представи, че сладкия живот и плюскането бяха до тук. Какви малцинства, какви пет лева, готов е да се продаде на всеки, на сергията е. Турция ще налее пари в него за проба със сигурност. Пълзящия неоосманизъм, плавен и по възможност без сътресения е методично преследвана цел от Турция, коята налага аксиомата "Щом си мюсюлманин, значи си турчин" Не може да си българин, ром, мароканец или ливанец...

50

baba

преди 8 години

V4era turskoto radio "Glasat na turciq" , preduprejdava , 4e ljutvi mestan syzdava nova t u rs k a partiq v BG !!!