46

Връх на сладоледа

преди 8 години

Ненчев, Ненчев, сефиртясваш ли, що стори на майка България. Коя те майка е раждала такъв продажник. Проклятието на милиони вече тегне над рода ти. На това ли учиш децата си. Ей Патриарха. Няма ли анатема за такива като Ненчев. Вашето мълчание ще донесе отлив от енориарши. Ако бе Полската църква, такъв разбунен кошер щеше да е Полша, че Управниците сами щяха да избягат, за да не бъдат линчувани. А нашата Църква мълчи. Тогава защо ни е?

45

Възмутен

преди 8 години

Тези *** погребват държавата наречена преди 14 века- БЪЛГАРИЯ!

44

Татул

преди 8 години

До Анонимен 54Еб'аси докато има олиго'френи като теб няма бъдеще за тази държава.

43

Татул

преди 8 години

Срам и позор за нас, че позволяваме да се случват такива неща. Заслужаваме си съдбата. Вместо да станем и да ги изметем тези ***, ние седим тука и си чешем езиците.

42

Tatul

преди 8 години

Пожелавам внуците ти да се кланят всяка вечер на алах, а внучките да носят фередже. Долен продажник!

41

Срам и позор

преди 8 години

Това е унизително и срамно! Това е признак на липса на държава въобще!

40

Анонимен

преди 8 години

тоя , няма ли някой с оръжие , който да го гръмне .

39

историята помни

преди 8 години

Ако върнем историята ще видим че макар и да сме били във война със Съветския съюз / 1944/ една бомба не са хвърлили в България . Но днешните ни "братя" хамерикани и енгилези са ни мачкали и бомбили със "братска " любов , и да не се заблуждаваме че мнението им за нас се е променило!!!!!!

38

Анонимен

преди 8 години

Дано горите в ада другари герберасти.

37

ЦК на БКП

преди 8 години

Така е,батка !!! Досега им бяхме дали двете полукълба, а от днес и ректуса...

36

тъпчо

преди 8 години

Айде бе,протестъри,де сте?!?!? Подариха ни, а всички мълчат! Няма кой да плаща съответно няма никой по улиците...Изчезвам от този *** аз!

35

Анонимен

преди 8 години

Русофилския вой е музика за ушите за всички българи.

34

Анонимен

преди 8 години

*** наи добре покани и турската армия и да си върнеме съжителството турско .

33

ес

преди 8 години

***.

32

Патриот

преди 8 години

Реферандум за излизане от антибългарската и фашистка организация нато ВЕДНАГА!

31

до 53

преди 8 години

Ами ти не си ли "мъж" че да го гръмнеш,или чакаш по стар "български" обичай,друг да свърши твоята работа ,а ти да гледаш сеир?Само,че какво от това,че ще го "гръмне" някой,този "никой".Веднага още десет като него ще се юрнат натам.Не става така,както си мислиш.Системата така е нагласена,че веднага липсата на дадено място в нея,се попълва от какъвто и да е ***.Големият въпрос е,как да се срине и замени цялата тази уродлива Система,която сами си отгледахме.Ама за това се иска НАРОД!!!

30

до 46

преди 8 години

Още година-две,така,както на Германия ФАЩ подариха Четвъртия райх,така,подобно на Косово,ще бъде създаден Кюрдистан(тук интересите и на Русия и на САЩ,съвпадат и нищо чудно да са договорени) ,а на вече поумаломощена в Азия Турция,ще бъдат поднесени на тепсия Балканите и така да се държи в "шах" чучелото "ЕС".Кой ще спре това,ако САЩ и Русия са отписали Балканите(всяка от тях си има основания за това)?!ЕС,моментално и с облекчение ще ни отпише,защото цялата сборна на ЕС "армия" е 1/2 от турскат

29

Anonimen

преди 8 години

Това е безпрецедентен СРАМ. Дори когато бяхме съюзници на СССР небето си защитавахме с наши самолети. Вярно пруски, но НАШИ. А сега ще ни защитават самолетите на държава която над 600 години се опитва да ни затрие като нация

28

Ф.С.В

преди 8 години

-Кога Турция ще помоли България ?--за да охраняваме тяхното въздушно пространство -- ПРОСТО НИКОГА !- ами турците до вчера се караха с гърците за навлизане на въздушни пространства - даже малко остана да си обявят война въпреки че и двете държави са в НАТО -- а днес *** ще летят над моята глава -както и над главите на всички българи - дано пуснат някоя бомба в Народното Събрание и избият целият политически СКЕЧ - които се очертава като най ТЪПИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ за 26 г насам - Позор и СРАМ !

27

akut

преди 8 години

защо нато ? ние сме в ес