170

Анонимен

преди 8 години

Тоя баварец като гледам е същия пeдерунгел като Волен.

169

Афтунг!До фсички!

преди 8 години

Фнимание , шорошиден армии хибриден наркофилен зи бите!Шорош капутен зи, нихт доларен нихт грантен. Ахтунг, партизенане сталинистен! Гуд бай!

168

Do kravarofilite

преди 8 години

Спешна сводка в посолството, понеделник 10. Пропагандата ни се издъни, не сработва. Създава ме си повече врагове, промяна на курса

167

me

преди 8 години

Аз не разбрах кой е авторът на тази статия? Защото е толкова пропагандна, че направо пушек се вдига. "Санкциите наложени справедливо на Русия" не е обективно журналистическо изказване. И цялата статия изобщо е много странна. Кой точно казва на баварския премиер къде е по-добре да ходи или да не ходи? ВСе пак това е законно избран народен представител. Би било много странно да прочетем подобна статия например за Меркел.

166

Анонимен

преди 8 години

Цитат от едно четиво:А мастер-сержант Смити, бывший у нас записным философом, задумчиво сказал:- Никогда бы я не хотел, чтобы русские всерьез стали воевать с нами.Пусть это непатриотично, но я чувствую, что задницу они нам обязательно надерут.И, подумав, добавил:- Ну а пьют они так круто, как нам и не снилось.Высосать бутылку виски из горлышка и ни в одном глазу..И ведь никто нам не поверит: скажут, что такого даже Дэви Крокет не придумает.Прочетете:"Воспоминания лейтенанта морской пехоты

165

ласи

преди 8 години

Какво правеше САЩ ,и Европа 3 год. в Сирия?Въоръжаваха ИД и терористите.Когато се намесиха Руснаците, им се объркаха плановете.Прекъснаха нефта през Турция,и сега ЕС им дава милиарди.Докога????????

164

Канадец

преди 8 години

Ниските цени на нефта нанасят огромни вреди на страните износителки. Русия обаче държи едва ена пета от износа. Катар С.Арабия и Венецуела са най-силно засегнати. Канада може напълно да спре добива а рафинериите в Монреал вече работят с вносен нефт. Доста уважавани от мен хора наричат открито Обама ***. Доста народ остана без работа и за какво?

163

Анонимен

преди 8 години

Nashte deputati za pari sa gotovi na vsi4ko! !! Dori I BG prodadoha, za sobstvenni interesi

162

Анонимен

преди 8 години

Toi da ne e Chelyo, kato nashte 4u4arki

161

Атакизоебaч

преди 8 години

До ТиквоебачНПО-шките, демократите и евтоатлантиците губят игратакоя игра бе посeрко? Тая дето ви я разказаха ли?

160

Анонимен

преди 8 години

До през това времеМедведев заявил, что авторитет России должен строиться на экономическом и интеллектуальном преимуществе,ушaнките имали интелект :))))))

159

Тиквоебач

преди 8 години

НПО-шките, демократите и евтоатлантиците губят играта и ревът неистово кът глутница гладни чакали. Русия няма как да бъде заобиколена или изолирана, на краварите може да им се иска, но желанията са едно, реалностите - съвсем друго. Затова газ пикайте кравари и вие клети евроатлантици, съсипали живота и бъдещето на българите. Съдбата готви за вас своя Страшен Съд!

158

иииииииии

преди 8 години

някоЙ нормален от ДНЕС.БГ може ли да обясни защо се цензурира името Е.Л.К,А. ????

157

някой

преди 8 години

прочетох ДОЙЧЕ ВЕЛЕ И *** ВАСИЛЕВА след това се обезсмисли четенето на инфото Дори и УНИАН се изчервяват като четат ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

156

ivailo1403

преди 8 години

Колонията на САЩ- Германия, първо да се освободи от американския империализъм, а после да се безпокои за засилващия се руски такъв...

155

crool

преди 8 години

Трябваше , трябваше, много даже.Все по на умряло ще виете либерал толерасти.Възхода на Русия не може да бъде спрян.Той е предопределен свише!!!Така че, ще виете още малко, а после ще се гътнете в преизподнята.Мисля, че бях пределно ясен.

154

Hristiqnin

преди 8 години

Koga shte xodi pyk,pyrvo da ti zvyne na tebe da te pitq dali moje,stava li redaktore-predaden i ***!!!

153

Реалност

преди 8 години

Запада много му харесва да говори за реалностите от 1990.Ами да разгледа реалностите от 1980 например.И тогава хич няма да му хареса.Втората световна война започна точно поради недоволството на Германия от реалностите след 1920.Третата е на прага.И колкото по бързо света разбере,че Америка трябва да си свие перките за сметка на Русия и Китай,толкова шансовете за нормално съществуване са по големи.

152

Sf

преди 8 години

Pitam redaktoro...ZASHTO DA NE XODI GERMANECO V RUSIQ??????i ne pishi gluposti molq ti se predadeno chovece,chu li????

151

GPU

преди 8 години

За някои е много неприятно, че Хорст Зеехофер е посетил Москва и се срещнал с Руския Президент. Както се казва, някои газ п .... Зеехофер не беше сам, съпроводаше го неговият предшественик - Щойбер. А те продължават линията на един друг баварски премиер - Франц-Йозеф Щраус, голям приятел на България и Русия. Той загина при странни обстоятества на една яхта. Та, мощната Баварска провинция с население 13 мил. и територия от 73 000 кв.км. явно предпочита директен контакт с Русия, от колкото ...