99

Анонимен

преди 8 години

дпс вън от кърджали

98

Анонимен

преди 8 години

Доган е агент, а Местан не е ... Не ни разсмивайте!! Местан също си е кадър на службите, само дето е по некадърен от Доган и си е ***. Единственното му качество беше, че говореше без да се запъва, но пък дрънкаше клишета.

97

Анонимен

преди 8 години

ДПС=БКП с Местан ще бъде по добре

96

Анонимен

преди 8 години

От лятото на 2012 г. сайтът desebg предоставя възможност чрез онлайн публикуването на досието на Ахмед Доган интересуващите се от миналото му в ДС сами да надникнат в него и без да бъдат манипулирани да изградят мнение за човека, ръководил 23 години ДПС.

95

Анонимен

преди 8 години

България е малка държава, но има и други малки държави в Европа--дори от бившия източен блок-- които успяват да водят стратегическа политика и да запазят суверенитет. На фона на събитията в Турция и в западна Европа, България трябва да маневрира внимателно. Не е нужно да е *** нито на Турция, нито на Русия. Полша и Чехия си отстояват интересите пред ЕС. България трябва да се присъедини към новия съюз на Полша, Унгария, и Словакия, ако я приемат изобщо.

94

Анонимен

преди 8 години

дпс помиари как драскат само а са самозраблили ахмед доган е бивш агент на дс и още колко има в партията

93

Професор

преди 8 години

Местан Премиер!

92

Анонимен

преди 8 години

ДПС вече е тоталитарна и изцяло подчинена на самозабравил се лидер, и че ръководството се състои от безлични и зависими хора, които търпят унижения в името на това да получат "парченце от тортата".

91

Анонимен

преди 8 години

ДПС са на път да загубят два ключови бастиона в Разградско - Исперих и Кубрат. Очаква се за пръв път да се окажат и в опозиция в Общинския съвет на Разград. Това е началото на края на тяхното влияние. След някоя и друга година, въпреки опитите за осуетяването на този процес, гражданите ще принудят политиците да въведат задължителното гласуване и тогава с тази партия ДПС ще е свършено!Cега депутатите от кърджалийскo да си подадат оставките ако мислят народа иначе няма да глсуваме вече за тях Салиха Емин,Мустафа Ахмет,Ердинч Хайрула и Недмжи Али.

90

ЦК на БКП

преди 8 години

ЧУДЕСНО !!! С какво Местан е по-лош от тия ,където подариха българското небе на Турция ??? НИКАКВА РАЗЛИКА !!!

89

Анонимен

преди 8 години

изглежда седалището на партията ще е в Анкара

88

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 138Откога "yшaнka" стана мр.ъсна дума, та я цензурират със ***? Що ми се струва, че точно yшaнkите спасиха бащите на уродливите npъдльoвци, които сега ги иронизират, от газовите камери и пещите преди 70 години. Без да са носили смехотворните жокейки, с които всяко малоумно педерче мисли, че е "американец", т.е. кpaвap=

87

Край

преди 8 години

Според сегашната конституция и избирателен закон теоритично с партия на която всичките членове са и извън България може да се управлява страната. ЗАБРАНА ЗА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ И НЕ СЕ ОСИГУРЯВАТ ТУК ДА ГЛАСУВАТ.Не искам българи или турци или каквито и да било които не свързват бъдещето си с България д аопределят моето.

86

вън

преди 8 години

Местан вън от България.

85

Анонимен

преди 8 години

До До 133Ушанки носят повечето канадци. Тях ли имаш предвид или туморът в мозъка ти вече се е разраснал до обем, причиняващ малоумие и ***.отични видения!

84

До ДПС,Атака,БСП

преди 8 години

Вие имате огромен късмет,че толерантният Бойко е начело на правителството- ако аз бях диктатор на негово място,половината ви водачи ще ги вкарах в затвора а другата половина- в лудницата. С предимство ще пратех там криминално проявените утаечни елементи Жун Виденов, Станешев, Орехарски, Зидеров, Амед Догон и Лютни Бостан! Завиждам ви на късмета,продажни пед-ал-чета!

83

До ДПС,"Атака&q

преди 8 години

Вие имате огромен късмет,че толерантният Бойко е начело на правителството- ако аз бях диктатор на негово място,половината ви водачи ще ги вкарах в затвора а другата половина- в лудницата. С предимство ще вкарах там криминално проявените утаечни елементи Жун Виденов, Станешев, Орехарски, Зидеров, Амед Догон и Лютни Бостан! Завиждам ви на късмета,продажни ***-да-ли!

82

До ДПС,"Атака&q

преди 8 години

Вие имате огромен късмет,че толерантният Бойко е начело на правителството- ако аз бях диктатор на негово място,половината ви водачи ще ги вкарах в затвора а другата половина- в лудницата. С предимство ще вкарах там криминално проявените утаечни елементи Жун Виденов, Станешев, Орехарски, Зидеров, Амед Догон и Лютни Бостан! Завиждам ви на късмета,продажни ***!

81

Анонимен

преди 8 години

Ако Русия удари турция бежанците няма да минат през България, защото от Босфора насам ще е Руска територия. Ако Ердоган пусне бежанците, те ще минат набегом през България защото тук бият, ограбват и ***. Само че тогава ердоган няма да получава пари от Европа . Ако можеше Ататюрк да стане от гроба, и да види как ердоган се изхожда на турция и я чалмосва, щеше да емигрира в България и да стане Български гражданин . Ако помаците не бяха вероотстъпници щяха да бъдат уважавани в турция.

80

Божил

преди 8 години

Ако всички кресливи турски даскалчета като Местан решат да си правят отделна партийка,всяко селце в Анадола ще си отима отделен парламент,а най-умни депутати в него ще са мулета, кокошки, пръчове и козари.