13

Анонимен

преди 8 години

Османската империя спаси българския народ.Има ли полза България от едно сближаване с тюркската общност?Първата полза за народа ни е, че ще сме наясно със самите себе си. Ще знаем кои сме и откъде идваме. Лъгани сме много време първо, че сме славяни, сега че сме иранци. Това влияе лошо на обществото ние нямаме гражданско общество. Ние не знаем кои сме. А сме наследници на най-могъщите тюрки тези на Атила. Когато го разберем, ще имаме самочувствие. Ние сме били световна империя от Франция до Монголия, огромна световна държава. Синът на Атила - Ирник, е управлявал страна, която е включв

12

Надървен

преди 8 години

Много си падам по разглезени и амбициозни червени номенклатурки ! Възбуждат ме !

11

Анонимен

преди 8 години

тая кой ли ще халоса по тиквата с тоя звънец.най добре и двамата.тикви гадни.

10

Анонимен

преди 8 години

Комунисти, маскирали се като демократи.Повръща ми се!

9

Анонимен

преди 8 години

Не нападайте Борисов,той обича българския народ.Просто гнидите-мишки го насилваха.Леля Кунева-Кукувичето гнездо на разпада на Енергетиката има Голяма стара еврейска ***(Черна дупка)

8

ДКМС

преди 8 години

замполитрука по профоргсамодейността изнесе сказка по наброските след ленинския съботник. другарите , отговорни за повествувателствуването в промтрансагро отдела обясниха перестройката на спомоществувателствуването с искането на целевата аудитория , обусловено от трансгранполит сътрудничеството с съответните братски интернационални медии.

7

Анонимен

преди 8 години

Нов бардак сьс стари ку,ви

6

e

преди 8 години

Като се върне летящатата мишка-прилеп Плевнелиев да бъде разследван за офшорни измами и престъпления с/у българския народ.

5

Анонимен

преди 8 години

Тези управляващи имат елементарни принципи и чест? Свалят Танев, което означава че свалят доверието си от него, но същият човечец става съветник на премиера!!!! Това е направо подигравка и с народа , и с управлението , и с държавата! Ако вече има такава.

4

русофоб

преди 8 години

Ей, вече седмици продължавате да дразните хората с тези руски думи "наброски"... Авторът си е явно доста нагъл тип. Но къде са редакторите и собствениците на медията?

3

Анонимен

преди 8 години

Към 1 _ да се прекръстят Днес Т Б _ територията България.

2

.....

преди 8 години

шта фрасна с камбаната!

1

хахаха

преди 8 години

:))))))))) Снимката кърти!