11

Според

преди 8 години

легендата избягали някакви овчари с крадени девойки и си направили село на майната си. Мугла го нарекли. Сега потомците им си търсели доктор, сестра, театрална трупа, камерен оркестър, опера с хор, уредник с картинна галерия, пожарникарска команда, поне трима милиционери, началник на пътно управление за техния си път и всичко това от държавата. Ми слезте в цивилизацията!Тук всички тези неща ги има!

10

Гатанка

преди 8 години

В 21-век да няма лекари у българско!!Това е само началото на филма.Къде избягаха лекарите и гражданите на тази бедна страна?

9

гори гори огънче

преди 8 години

там не ядяха ли кучета .преди време даваха репортаж

8

Георги

преди 8 години

Страшно е, че 21-ви век се търси лекар чрез социалните мрежи ! Единици са медиците като д-р Бакърова-лекарка пак в Смолянско ! Дали здравеопазване за управниците ни означава само едно разпределение на парите на хората в НЗОК?

7

Анонимен

преди 8 години

Този лекар ще има район от 18 села, здравния пункт е в село Мугла, но ще му се наложи да обикаля района. Всяка инвестиция в него е оправдана. В такива държавата да инвестира, а не в депутати с 93 дни отпуск и лимузини "да си обикаляли района". А ние да им плащаме масрафа.

6

?

преди 8 години

1.Каква заплата.2.Превозно средство.3.Има ли деца и родилки в селото?4.Сам, без медицинска сестра, не може да "огрява навсякъде".

5

Анонимен

преди 8 години

Аааа, знам го това село, една малка мугленска е 200мл ракия.

4

Анонимен

преди 8 години

*** си е ***. Толкова си може.

3

Анонимен

преди 8 години

Стига с тоя Феисбоклук бе...Това е пълна тъпотия-да "лаикваш" снимки на някакви непознати,да "постваш" щуротии на някакви стени,да имаш към 5 000 "приятели" м/у които баничарница,хотел,тухларна,студио за красота,външна тоалетна...Заради тая глупост хората вече не общуват помежду си в реалния свят и страшно затъпяват.Прочети още на: dnes.bg/technology/2016/02/05/za-10-sekundi-500-000-posta-vyv-facebook.292053#comment-newest

2

Анонимен

преди 8 години

Бай Тодор ако се обърне и види докъде ни докараха за 26 години тия измислени демократчета, ще се прекръсти и обърне обратно. От страна с висок жизнен стандарт, сигурност, безплатно здравеопазване, образование, развита икономика и селско стопанство-до последната дупка на кавала в африканския свят. Други отзад просто няма.

1

трици

преди 8 години

С трици, риба се не лови. По европейска програма да му вземат един джип, да му ангажират една акушерка/ сестра. Да му отпуснат месечен бонус, па да видим тогава ще липсват ли кандидати. А правителството да прати един хеликоптер в този район за трудно достъпни села. Стига са плескали и мазали и прикривали тъпотиите на Пепито.