12

Striker

преди 8 години

Е точно Самсунг или друга пластмасова шир-потреба да пробутваш в Япония няма много смисъл, хахах! Ама да продължават да пробват.

11

Анонимен

преди 8 години

Аз също имам няколко Самсунга.В Youtube има едно клипче, на телефон Docomo, Sharp.Клипчето е качено 2013 и се твърди че телефона е двугодишен.Това нещо е 16,1 mpx камера!Водонепроницаем!Има още ред интересни функции, като OS с която работи си е японска.Този смартфон е предназначен само за Япония!Топ брандовете през 2011 само могат да сънуват подобни характеристики.Малко ще е "трудничко" на корейците да продават краставици на краставичаря.

10

Анонимен

преди 8 години

До БабаСтранно, вкъщи почти всичко ми е Самсунг (от климатика до хладилнкиа) и досега проблеми (да чукам на дърво) съм нямал никакви...

9

анонимен

преди 8 години

До Анонименкато изключим z серията на sony коята прави iPhone 6S смешен казвам понеже ги имам и двата

8

Анонимен

преди 8 години

"Нейният Galaxy S6 се крие в един от ъглите, в непосредствена близост до рядък модел, насочен към пенсионерите."Е....че правилно са го сложили японците - той си е за пенсионери.

7

Анонимен

преди 8 години

Сони е била сила преди време ,днес китайските водещи фирми са по добри .Ако махна надписа на производител ще ги закрият

6

П.Петров

преди 8 години

Самсунг има още много чесън да изядат, преди да достигнат надеждността на Апъл и Сони

5

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера защо японците трябва да купуват Самсунг, след като имат SONY. По-добра марка от SONY за електроника не съм чувал.

4

Анонимен

преди 8 години

Оправете си заглавието: японците не искат да купуват Самсунг, а не обратното.

3

Баба

преди 8 години

Не си купуват тази скапана марка, защото разбират от качество. Имам няколко различни устройства и уреда на Самсунг, и направо ми се плаче. Повече няма да си купя нищо с тази марка. Супер долнокачествени ***. Бива, бива, ама направо в последно време съвсем се оляха. Нивото им стана като на незнайните марки от китайските сайтове. Още от първата седмица започват да се проявяват дефекти и проблеми с работата на устройствата им. Как се излъгах да се прецакам да си купя техни ***.

2

Анонимен

преди 8 години

Мда. То и аз, при наличие на ШАРП не бих си купил самсуняк.

1

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на "закостенялостта" си Япония и Великобритания имат и държава и ред и икономика. Пък вий си лайте на воля...