23

възхитен

преди 8 години

Това са българските лекари в действие!!!господ здраве и дълъг личен и професионален живот да им даде!!!

22

пешо

преди 8 години

днес.бг, а стига вече с тия *** заглавия. на всеки 20 публикации има някой дето за бой се стяга... не ви ли втръсна вече??

21

Анонимен

преди 8 години

До АнонименХахаха ето затова ти продаваш на лафка, а те са завършили медицина и са лекари. И ТЕ знаятят, че когато кашля човек не му се предписват антибиотици веднага, а когато трябва. Ти си гледай ЛАФКАТА и остави на ЛЕКАРИТЕ да лекуват те за това са учили. Имаме много добри лекари в БГ ...и "много знаещи" пациенти ...;)))

20

Анонимен

преди 8 години

До ДониАма така е, на общопрактикуващите трябва непрекъснато да им се натяква че са администратори и че работата им е да раздават направления, а като отказват - бой, какво разбират те, какво като са завършили медицина. Ама-ха. Аз продавам на лафка и знам че като кашля човек трябва да му се изпише антибиотик, а джи-пи-то ми не знае, изписва ми някакви други лекарства.

19

Дони

преди 8 години

Абе Анонимен 18...Ако живееш на 50 километра от най близката боница, как ще се лекуваш? Тези лекрии по селата с по 3000 - 4000 пациента, глобявани постоянно от здравната каса за 1 доза инсулин в повече и ги глобяват всеки месец ....трябва да им нарисуват икони ....3 години гледах как жена ми изнемогва и за щастие имах възможност и я спрях ....

18

Дони

преди 8 години

Това не е от вчера. Браво на докторката. Моята съпруга е лекар и ние бяхме така още в 2005 година. Идваха да я взимат с каруци, израждала е дете в градинката до училещето . Глобяваха я от Здравна каса всеки месец и след 2 години ние казахме СТИГА...НИЩО не се е променило от 2005.....Затова няма лекари в България..За съжаление както гледам няма и да има...

17

Анонимен

преди 8 години

това е истински герой,не от филмите ! поколон !

16

Анонимен

преди 8 години

Абе туй са глупости, те общопрактикуващите имат само административни функции.

15

Dr MZ

преди 8 години

Mnogo hubavo, daje hvala na takiva lekari......no veche sme 21 vek-za kakva kachestvena medicinska pomosht govorim na polyanata! A problem e kolko dale4e se namira bolnicata v Smolyan-zakriha se obshtinskite bolnici, a tam imashe uslovia za lechenie na razlichni zabolyavania!

14

орден

преди 8 години

Тази жена е за орден Стара планина и допълнителни парични бонуси, а не измислените кабинетни лекарчета по градовете, дето те преглеждат от 5 стъпки растояние. И диагнозите им са уникално банални ,а основна причина е стреса. На жена с родилна треска- диагноза грип, на мъж с апандицит - ентеровирус и т.н. Дето гледат рентгеновите снимки и не могат да разберат кое е ляво и кое дясно. Дето не те лекуват ами чакат да са финансово стимулирани за да приберат парите и дадат рецепта. Възмездие ще има.

13

До cat

преди 8 години

Абсолютно съм съгласна! Другото ми любимо е "Свърших направленията! Ела другия месец!" Пък до другия месец, я имаш нужда от направление, я не...

12

cat

преди 8 години

Тази Доктор Куин лечителка е свършила през живота си повече работа за хората, отколкото половината нафърфорени лекари из Софийските кабинети, с бели колосани престилки, които ти казват на +40 градуса- Запиши си час и ела другата седмица, че съм много зает.Пък ти дали ще си жив дотогава, Господ да ти е на помощ!Да е жива и здрава, истински лекар с призвание!!

11

Анонимен

преди 8 години

Леле! Тази прилича на д-р Куин Лечителката! Смела жена! Да се благодарим, че още има такива като нея.

10

Анонимен

преди 8 години

Но за всички които спазват, Хипократовата клетва.Поклон от нас.

9

Анонимен

преди 8 години

Един от най-признателните й пациенти е Снежана Делчева. Преди 17 години в малките часове д-р Бакърджиева изражда сина й у дома, защото пътят до Смолян е труднопроходим.Има такива случай като този при които после им отнемат правата.Така че лекарите се чудят дали наредби да спазват или Хипократовата клетва

8

Елена

преди 8 години

Поклон пред тази ЖЕНА. Истински човек и лекар !!!

7

Джедай Мастър

преди 8 години

Заглавието "Снегорин за снежен бой се стяга" по-рано днес беше забавно. Ако се използва във всяко заглавие става тъпо.

6

петручио

преди 8 години

Да, тази лекарка е истински човек, тя не е забравила хипократовата клетва и се бори за здравето на хората.....но множеството ДП-та са само администратори, които гледат само как да изкарат повече пари от пациентите си, например: при нужда от направление за постъпване в болница пропускат някой документ за да се наложи повторно посещение и респективно повторно заплащане на такса......а за тези в болниците всички знаем.

5

Иван

преди 8 години

Добре,че има и такива лекари.Бог да я пази!

4

Анонимен

преди 8 години

След завършване на вишуто поне 5 години бачкане по разпределение.