25

Буба

преди 8 години

Лекар съм,повярвайте ми ,мъжете след една възраст смърдят лошо,тоя ккато го гледам е от тия.

24

Буба

преди 8 години

Абе дърти пърчоля кой ви е излъгал ,че ставате?Трябва да сте мноооого богати ,че да се точите на младо!Гнус някаква ама си верва!

23

смях

преди 8 години

До ШакЩом няма лошо тогава супер. Току виж си станал дядо на 30 години.

22

фак

преди 8 години

До Сачооо преборил съм я. питай майка си. Само не мога да разбера защо се ядосваш като сам каза че няма лошо дъщеря ти да си изгуби девствеността в 5-ти клас.

21

мач

преди 8 години

До ВрачОк дано ти се случи ;)

20

грач

преди 8 години

До Плачдалече съм от 40 и не съм девствен :) Ти ще си доволен ли ако на 12 дъщеря ти вече я... ?

19

смях

преди 8 години

До НонаНа 12 са те лупкали за пръв път а ? Браво на тебе :)

18

Анонимен

преди 8 години

Уфф, България си е била гнусна селска и тарикатска държава винати. От кумунизъма до сега. За това и много хора избягаха. На хората им писва да се разправяш с ***, лекари, полиция, съд, прокуратура, измамници с имоти, телефони, кражби. Това е държава на измамници и лъжци. А държавата просто я няма. Тя е мафиотска. Колкото повече се толерират престъпниците, толквоа повечее обществото се занимава с битови простотии, а политиците са свободни да крадат на едро. На хората просто им писва!

17

мнение

преди 8 години

Това вече е необяснимо - как така федерацията е била наясно със сексуалните посегателства на Ценев, но не е предприела нищо. Кой в случая е за наказание ?Защо е допуснато човек с педофилски наклонности години наред да обучава жертвите си /деца/?

16

Стоян

преди 8 години

До НонаСътезания,турнири,смяна на парктньори и треньори,но тук при бай Симо е друго.Той пипал без да е питал.А когато те засърби ухото и се почешеш с пръста на кого правиш удоволствието?

15

до 6

преди 8 години

До Анонимен агънцата -те мразят дърти пръчове ,ка то теб .МЛадите стегнати тела се гнусят от дърти отпуснати грозни телеса-против природните закони е -..Миризмата на дърт пръч отвращава ,вида- още повече ..та затова ясно ти го показват в момента -дърт любителю -че си дърт гнусен и нежелан..най образно казано...

14

Анонимен

преди 8 години

Ето затова в при такива случаи винаги трябва да се подава сигнал в полицията! Всички сме на принципа, че те нищо няма да направят, което най-веоятно е така, но поне ще има нещо черно ня бяло, на базата на което въпросният индивид да бъде отстранен! Ако няма сигнали, няма как да го уволнят на базата на слухове..В затвора може и да не лежи, но поне ще бъдат предпазени бъдещи негови жертви. Ако това беше станало преди 20 години, може би тази история нямаше да се повтори...

13

Анонимен

преди 8 години

нищо чудно -то в Бг то предимно дърти пръчове има ,гнусна работа ,затова младите хора бягат от гнусната *** ...ся остава да обяснят как младите жени трябва п о задължение да отпускат малко г*з на дъртите пръчове -за д аса спокойни пръчовете..гнусна държава

12

Анонимен

преди 8 години

Държава на спортистите и певачките.Какво друго да се очаква?

11

iyfg

преди 8 години

bai simo prezident

10

Анонимен

преди 8 години

Нона, когато е личен избор, няма проблеми, нооооо..... другото

9

Калина

преди 8 години

Най-потресаващото в новината е онази частичка "но"...

8

проверка

преди 8 години

Бай Симо, той не бае а разтрива! А дали са го возили на самолета?

7

Членска карта №7

преди 8 години

Новините около бай Симо внасят малко настроение в сивото ежедневие...

6

Стоян

преди 8 години

Сега всички знаели ,а пък си мълчали защото бил добър треньор.А екскмета почитен гражданин на Стрелча.Все хубави и добри хора, но им се дояло младо крехко агнешко.Сега трябва само хляб и сол,без вода.