9

Д В Е П М

преди 8 години

Както винаги всяк'ква гмеж си изцъква "мъдростите"... Поучете се от опита на чужди народи и вземете само полезното от тях, както те правят с нас. И ако нямате нещо полезно и умно за казване просто не пишете глупостите си тук...Освен това, който не е ходил в Норвегия, нека замълчи.Благодаря предварително

8

vlady

преди 8 години

Баси пародията на затвор. Такъв затвор само стимулира престъпността всеки би искал да е вътре. Много далеч от качествените затвори като Khao Bin, Bang Kwang, Rayong, Kerobokan, Karangasem, Batu, Черния Делфин, Белия Лебед, Черния Орел, Полярната Сова, Владимирский Централ и т.н. където се постига реално превъзпитание на престъпниците освен най-неизправимите.

7

Анонимен

преди 8 години

ако рецептата за поправянето с добро работи при разумните хора,то не съм сигурен,че ще има ефект при ***

6

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е нашите пенсионери да се ориентират към норвежките затвори-това със сигурност ще им вдигне жизнения стандарт и ще освободи мутрите в БГ от отговорност!!

5

морков

преди 8 години

Ми като гледам,то е по -добре да си затворник в Норвегия ,отколкото свободен в България!

4

Викинги

преди 8 години

Викингите изобщо даже не са били мирни хора. Напротив!

3

До 14

преди 8 години

Не им връзвай кусур, те за прехрана го правят. Не се изкарват лесно тролски рубли

2

Анонимен

преди 8 години

Относно "стъкмистиката" накрая... Ако в Норвегия имаше толкова черни колкото и в САЩ, и там процентите щяха да са подобни независимо от грижите им за затворниците. Позаинтересувайте се колко от тези 716/100 000 са чернички.Та нека не сравняваме "apples to oranges".

1

Анонимен

преди 8 години

Да перефразираме малко Конфуций: "Ако с добро възнаграждаваш лошите, с какво ще възнаградиш добрите?"