55

Чингиз Хан

преди 8 години

Ох котьоооооо

54

Анонимен

преди 8 години

това от далече намирисва на евтина реклама. занимават ни с глупости, а момата привлича внимание със сетен копнеж за участия.

53

АК-47

преди 8 години

От все сърце й желая да се пребори и да върви напред. Много добре си я спомням от музикалния формат. Хубав глас, естествено поведение, беше просто едно много сладко и жизнено момиченце. Трябва по-често да си гледа и снимките от това време. Успех, ще се пребориш!

52

Неа

преди 8 години

Снимка 9 е красноречива . Не ме интересува кифленския живот ..

51

Неа

преди 8 години

Прилича ми на реклама ...

50

Анонимен

преди 8 години

Снимка11-Силикона е враг на анорексията!

49

Акъл трЕбва тук

преди 8 години

Когато всяка кифла се мисли за кроасан това се получава.Всичко е в мозъчните гънки.Затова повече четете за да ви се набръчкват мозъците а не лицата та да ги пълните с ботокс и други ***.Четете истинска литература вместо да се пулите У телефоните си с тези смешни дебилски физиономии за самоснимка с вид на тъпачка с устни трътка.Занимавайте се със смислени неща а не със "шоу" защото ставате посмешище на зрителя а печалбата е за продуцента.Бъдете себе си а не имитация на еднодневна играчка.

48

До 55

преди 8 години

Анорексията е психично разстройство и няма много общо със желанието за сексуално привличане. То е криза на личността, реакция на чувството за отхвърленост и безпомощност да контролираш случващото се. И е опасно състояние, в което болният отхвърля себе си "до смърт". Това е важно да се разбере. Стига се до момент, в който не можеш да овладееш стремителното летене към края. Ние, зрелите хора не познаваме нещата и не мислим правилно, но съдим едно младо момиче, че не се ориентирало вярно в живота!

47

Анонимен

преди 8 години

Уважаеми дами,не робувайте на тези маниакални състояния,които ви карат да изглеждате в очите на мъжете като прът за орехи.Не си мислете че сте привликателни,ако ребрата ви в огледалото са като на рентгенова снимка.СПРЕТЕ СЕ!!!ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!

46

До 53

преди 8 години

Да не дава Господ ти един ден да се "изправиш до стената", обграден от собствените си демони. Да те видим колко си корав тогава и как ще се измъкнеш. Точно такива пичаги като теб са половината квартални пияници, които като ги зареже жената и останат без работа, тотално деградират в рамките на година-две и не могат да се познаят! Малко повече смирение пред слабостите човешки, че не се знае утре нас какво ни чака. Каква устойчивост искаш от една дете, което са го хвърлли в дълбокото разни TV акули

45

Анонимен

преди 8 години

До До 47Ами прав си, не е! Защото има много по-страшни неща от това, че някаква кифла не успяла да се реализира като такава! Да благодари на бог, за това, което има, не да се чуди само какви капризи да си измисля! Проблемите и са бял кахър, но тя веднага тръгнала да се самоунищожава и да реве по телевизиите, вместо да се вземе в ръце и да върши нещо смислено. Аман от разглезени дечица ,дето всичко трябва да им дойде на тепсия, иначе видиш ли ще се самоубиваме ... Лигавщини му викам на това!

44

Край

преди 8 години

Когато някой е направен за физическа работа - тъкачка, фризьорка, шивачка, градинарка а такава работа няма - започва кризата. Момичето му станало много криво чак като осъзнало че повече искат да се пее на мъжки микрофон отколкото на електрически до преди това всичко си било наред.

43

боли ме

преди 8 години

член 6

42

Пламенчо

преди 8 години

Ама Пламено, ти луда ли си ***?Да се наливаш с тая калориина бомба водата?Още пий тая вода пък после се чуди защо си такова прасе 35кг.

41

До 47

преди 8 години

То и съпричастността с чуждото нещастие не е по силите на всеки! Да го имаш предвид...Вероятно това момиче не е захванало нещо друго, защото е повярвало в таланта сии е възжелало да го доразвие по успешен начин. Само че е пропуснало, че у нас, талантът да пееш добре е на 4-5-то място зад други качества (да си безпринципен,пробивен, провокативен, повърхностен и лек). И така възниква конфликта, къса се връзката с реалносттаи стартира "програмата за самоунищожение", което медиците наричат анор

40

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали още практикува, но навремето преди 10тина години имаше една много добра психоложка - Весела Вътева се казваше ако не се лъжа. За 1-2 години се получаваше възстановяване, като се занимаваше точно с анорексия и булимия.

39

Анонимен

преди 8 години

"Мога да напиша цяла книга за матрицата, в която попада един участник в подобен музикален формат." Добре де, едно не ми стана ясно: защо трябва на всяка цена да стане певица? Пробва се, добре. После като вижда, че не се получава, няма значение по какви причини, защо не се захвана да учи нещо или някаква друга работа да си намери? Ама не, всички се стремят към кариера на чалга звезда. Защо ли не и съчувствам? Сигурно защото не съм певица, нито пък се стремя да стана такава.

38

osho

преди 8 години

Ако хората, които спечелиха от известността и имат малко съвест, ще се бръкнат, за да и помогнат. Трябва и работа със специалист по хранене и добър психолог. Ще и трябва време, докато организмът и възстанови дефицитите и системите му заработят нормално. Дано има късмет и да си създаде семейство след това. Ако е достатъчно мъдра, ще използва анорексията като съдбовен знак за това, кое всъщност и важното и ще съумее да се освободи от фалшиви идоли! Пожелавам и здраве и сили.

37

Анонимен

преди 8 години

Насаждайте им модела на успели плеймейтки и алкохолици после питайте защо

36

Анонимен

преди 8 години

https://google.gr/search?newwindow=1&espv=2&biw=1366&bih=609&tbm=isch&q=νανά+καραγιάννη+πριν+και+μετά&revid=57152Вижте това една гръцка водеща до какво се докара