17

Анонимен

преди 8 години

Стига с тия привилегии, стига , как ние другите работим не по- малко , а може би и повече , а нямаме никакви привилегии. С какво полицаите са ги заслужили? С голямата престъпност в страната и с най- голям брой полицаи на глава от населението.

16

Анонимен

преди 8 години

Както преди десетина години се разби армията, така сега се разбива и МВР, всъщност племето българи точно това заслужават, закривайте държавата продажни ***.

15

Анонимен

преди 8 години

На Г-н Спасов някой му е източил мозъка

14

Анонимен

преди 8 години

Тоя Минчо голям специалист се извъди. Изглежда думата "чантаджия" му е любима. Да обясни с прости думи възможно ли е в МВР да няма администрация и има ли въобще представа за естеството на работа в министерството, за да дава обидни квалификации. Ако по високите етажи има хора, които търкат бюрата, това не е по вина на редовите служители. Нека Минчо да каже колко бюра е изтъркал до момента и не важи ли и за него определението "чантаджия".

13

бивш напуснал

преди 8 години

Дознателите и следвателите са най-натоварени в МВР.Това са хората,които следват запетаята по отношение на качеството при разследването.Висока заплата/бонус/,за брой дела,не върнати дела от прокуратурата,разкрити финансови измами и присъда.Тогава ще се попълни щата с качествени кадри.Същото да се отнася и за оперативните работници,допринесли за разкриване на престъплението.А тия служители,които не работят с престъпници и не се сблъскват лице в лице с контигента-по ниска заплата,втора категория.

12

byzi

преди 8 години

NA MILICIONERITE I KOMUNETATA VNUCITE SA V MVR.RABOTNI4ESKI DECA TAM NIAMA.A NA PENSIONIRALITE SE IM PODARQVAT I PO EDNA IURIDI4ESKA DIPLOMA.A ZA NAWITE OBRAZOVANI DECA NIAMA RABOTA V BG.

11

бг

преди 8 години

Абсолютно подкрепям коментар 4.С какво мвр са по-заслужели,за да имат чак такива привилегии и да са млади пенсионери?

10

Анонимен

преди 8 години

До кога хора, които не познават структурата на МВР и работата на служителите в съответната структура ще обработват общественото мнение. Не е ли време всеки да започне да си върши работата и да спрем изкуствено да насаждаме омраза помежду си? Най-малко ще коментирам изявлението на Минчо Спасов, него историята ще го коментира.

9

Народна милиция

преди 8 години

Закрийте МВР и тази държава след 5 години ще изпревари Швейцария!!Едно време милиционерите обикаляха между хората с бодра крачка и вдигната главаднешните полицаи са гола вода.Мислят само за далавера и за това не заслужават респект от народа.

8

Анонимен

преди 8 години

До спонсор на МВРKoe e laja??ot 60 000 slujiteli na mvr. Ima 25 000 policai drugoto vsi4ko e slujbari...i kancelarski mi6ki..daje nesa 50% nad 60% sa 4antadjiite.

7

Йойо

преди 8 години

50% са такива канцеларски мишки, чиято дейност не никак по-разлияна от тая на библиотекарката или тотаджийка в далечен квартал, в армията също.

6

Анонимен

преди 8 години

Чиновниците в МВР са прекалено много.Заполащането им трябва да се обвърже с резултатите,а пенсионирането и парите за прослужено време да бъдат както на останалите държавни служители,защото не работят в екстремни условия като колегите им които са на улицата или на браздата.Тогава ще има реална реформа,а не козметична.

5

Анонимен

преди 8 години

Ако чакат на абсолютно неадекватната Бъчварова, реформа няма да се случи.

4

Анонимен

преди 8 години

Уважение към всяка една професия! Крайно време е полицаи и военни да разберат,че те са като всички други.Както един хирург,трябва да стои прав по 6 часа и да няма право да му треперят ръцете до 65г,така и вие ще може да работите до 65г.

3

спонсор на МВР

преди 8 години

Без поименен списък на тези чантаджии, твърденията са чиста лъжа.

2

vn

преди 8 години

и отбраната и отбраната

1

Анонимен

преди 8 години

Те щом МВР го източват какво остава за другите !