5

.

преди 8 години

"Западът(по-точно САЩ), си направиха един Райх в който си натикаха и едни територии,доставчик на работен ***"Никой не е умрял за теб да ходиш да му работиш. Просто защото си неквалифициран и мързелив.И защо все САЩ са ви виновни за всичко което става от Ванкувър до Владивосток?Или така казват да пишете тези дето дават рубличките?

4

Андрешко

преди 8 години

Докъдето и да стигнат все ще са пред нас. Мен повече ме интересува нашия панаир.

3

Анонимен

преди 8 години

Разбира се,че ще удовлетворят англичаните и СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНО,за сметка на абориените отот източните територии на Райха.То кога ли нещо такова е правено за сметка на някой друг.Западът(по-точно САЩ), си направиха един Райх в който си натикаха и едни територии,доставчик на работен *** и приемчик на грабители,под формата на банки,корпорации,търговски вериги.Изобщо,рай за хитреците и рай за глупаците,за да се вихрят на воля.А истинските им приятели,ги доставят от Африка и Изток.

2

Hahahah

преди 8 години

Заради българите дали си струва чак от ЕС да излезнат не е сигурно. По-малко крадци ще имат поне

1

Анонимен

преди 8 години

Дано да излязат от ЕС, тогава ще видят криза каквато и в Гърция не са виждали. Дано да излязат! Ще е най-добре за всички. Но тогава с визи за Слънчев Бряг или да си стоят на потъващия остров и гадния дъжд! Колониалното мислене до това ще ги доведе. Ще се самозатрият, но няма да липсват на никого, освен на маймунарника и американската кочинааааа