12

ГРОБище

преди 8 години

Видими резултати в село Тракиец!

11

Анонимен

преди 8 години

кмета ако тръгне да се занимава със всяка заповед поотделно няма да му остане време да работи.Секреткарката ще систематизира всичко, ще прецени кой може да влиза при него, кой не може, кога да влиза, в кой час, какво да разписва. Тя организира цялата му работа. и е един сив кардинал.

10

Анонимен

преди 8 години

Не са съвсем прави. ЕДин документ гълат мноог време - да го прегледаш, да се убедиш че няма юридичесик клопки, че не няма пропуски, че всичко е наред..... На секретарката това й е работата - тя организира задачите на шефа - като му даде документ за подпис, значи вече е прегледан, всичко е наред и трябав само да се разпише,което става за минути. Иначе може да отнеем часове.В администрацията идват хиляди документи - пълномощни,, нотариалин актове,, оспорвания на актове за собственост, наредби.

9

Анонимен

преди 8 години

Ами като не иска да работи да го отупат съселяните му и да си сложат някой, който иска, а взетите заплати да върне с лихвите. Сопа, иначе оправия няма.

8

5kov

преди 8 години

Да си купи системата АПИС, няма нужда от секретарка ...

7

8

преди 8 години

ТУЙ СЕЛСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ Е ГОЛЯМА РАБОТА!НА КМЕТА ТРЯБВА ДА МУ СЕ ДАДЕ ДЖИП-ТЪЙ ДЕ,НЯМА ДА ХОДИ ПЕШ ДО РИБАРНИЦИТЕ СИ.ТРЯБВАТ МУ ПОНЕ 2 СЕКРЕТАРКИ,ДЖАКУЗИ В КАБИНЕТА,МАСАЖИСТКА..........А СЕЛЯДУРИТЕ ОТ СЕЛОТО ДА НЕ СЕ ЖАЛВАТ,ЗАЩОТО ТЕ СИ ГО ИЗБИРАТ.ВЕДНАГА ДА СЕ ЗАЕМАТ С ДОСТАВЯНЕТО НА ВСИЧКИ ЕКСТРИ.

6

Анонимен

преди 8 години

Ами хората са си го избрали, да не им го е назначил някой свише!

5

Анонимен

преди 8 години

Напълно възможно е и човека да е неграмотен и за това да има нужда от секретарка. Защо не се замислите и над този вариант? В повечето села наистина кметовете имат секретарки. Замислете се колко грамотно може да пише кмета след като една заверка не може да направи. Не е ли по-добре наистина да има назначена някоя образована жена?

4

Анонимен

преди 8 години

ами кога ще си кара кмета джипа? няма и с административна работа да се занимава,то си е под достойнството му

3

Hitar Petar

преди 8 години

Народът го избрал, той отказвал да работи... хубавец ! А заплата отказва ли ? Да го уволнят тогава !!!

2

Ястреб НеоОсманлията

преди 8 години

Типична българска работа - Айранъмъз йок ичмейе, атла гидериз съчмая!

1

Анонимен

преди 8 години

И при нас е така... Кметове полуграмотни дори и пълномощно не могат да заверят, а и секретарки на щат имат. От 10 села само в 4-5 правят заверка на подпис. Само в едно село грамотен кмет заверява подпис и съдържание.