9

j.l.

преди 8 години

Znaqt garcite kakvo pravqt,badete sigurni!

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 14Ти българин ли си или си грък? Боли ме ...... какво защитават гърчолята. По-важното е че се нарущава не нашия "келипир" а българския бизнес.

7

Анонимен

преди 8 години

Дайте компенсации на Бай ***, че не спира да псува и ругае съседите които защитавайки правата си му пречат на келипира!

6

Анонимен

преди 8 години

Ех,младо - зелено!Ангел ли си,Дявол ли си,баща ти Джамбазин ли е или нещо друго- не знам,но знай,че Брюксел не може да ти помогне нито в кревата,нито в тоалетната,нито в икономиката!Докога ще ни управляват некадърници,на които за всичко всички трябва да им помагат?Тая номенклатурна *** без привилегиите на мама и тати не можеше да влезе в гимназиите-да не говорим за ВУЗ!Аман от пишман- АРТИСТИ!Може ли от некадърник да се "пръкне" нещо свястно?И тоя УПРАВЛЯВА ЕВРОПА! БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

5

Анонимен

преди 8 години

Та нестига ами и пари им дадоха наште ,резил

4

Анонимен

преди 8 години

Да , бе Джамбазки...За тебе сепециално ----ШЕ ИМА КОМИСИОННА ОТ БРЮКСЕЛ...ХА,ХА,ХААААААА

3

7

преди 8 години

Превозвачите не се ли усетиха след толкова години на блокади, че гръцките селяци всеки Февруари го правят този номер - и без това нямат никаква работа, не пречат и на туризма - ако мине, мине. Пък и софри си правят, сиртаки играят. Я да се организират фирмите и те - да си направят графика така, че догодина като стане блокадата, да няма и 1 камион желаещ да премине - само това ще ги откаже ония

2

Marco

преди 8 години

Ангел Джамбазки е супер пич,добре че е повдигнал въпроса,щото другите страхливци които паразитират в Европарламента едва ли биха го направили.

1

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се настоява твърдо за компенсации. Каква е тази пораженческа позиция - ще има ли?!