14

Анонимен

преди 8 години

Майкъл Шийлдс сигурно ще е модела който трябва да следваме, или може би Джон Кери (англичанина с електрокара). Не че сега не го следваме, но друго си е някой да дойде и да ти го обясни срещу тлъста комисионна.

13

Анонимен

преди 8 години

На българските политици- юристи,икономисти,финансисти,социолози ,философи ,политолози и т.н. "артисти" - трябва да им се помага във всичко- и в кухнята,и в леглото,и в тоалетната!И не се намери "поне един " журАНАЛИЗЕЦ да запита в пряк ефир "поне един" ПОЛУтик точно кой "поне един" национален проблем е решен в БГ след 1989г и какъв е резултатът от това!За четвърт век от 9 млн в БГ останахме 4 млн!Над 50% ни няма!Такъв геноцид дори след термоядрена война е дори теоретично невъзможен!И.ЗРОДИ!

12

Анонимен

преди 8 години

Тези вярно ли се мислят за по-прости от ония, дето им се мислят за "началници", демек за крале и кралици (етимологията на думата вероятно е "крада")тА... ВСИЧКИ СЕ РАЖДАМЕ ЕДНАКВИ, АМА ЕДНИ КРАДАТ И СА КРАЛЕ...пИТАМ! щО ГИ ТъРПИМ?!

11

Анонимен

преди 8 години

Британците сега ще осъдят колониалните престъпления!Ще осъдят и кръвосмешението!Ще осъдят и бруталните футболни хулигани и всичката тая фигорастия...Те са Умни, Чисти и Богоугодни!.Сега ще си внесат и мигранти!Умни Ора Брейййй!

10

До дааа

преди 8 години

Хи-хи-хи-ха-ха-ха.....да паднеш от смях..."всички съдии от източна (ГДР) били уволнени".....да бе, да..А НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗТОЧНА КОМСОМОЛКА СТАНА КАНЦЛЕР НА ГЕРМАНИЯ.....ха-ха-ха....каква "революция".............

9

шоп

преди 8 години

Хахаха, Боце са оказа най-голЕмия женкар у село! Най-важни министерства на женки даде!

8

дааа

преди 8 години

след обединението на Германия всички съдии от източна са Уволнени. В Украйна 86 и 52 000 полицая.

7

Анонимен

преди 8 години

Британските експерти???? Интересно каква комисионна ще захапят тези консултанти.

6

е да де

преди 8 години

Някой спомня ли си едни шмекери наречени "Краун ейджънт" та думата ми е каква беше файдата от тях освен ,че се "усвоиха" едни пари и то доста. Сега пък ще ни оправят правосъдието много им пука за нас най-много да си приберат хонорарите и ефекта да е нулев.

5

До 6

преди 8 години

И как ще я "реформираш" бе????? Това, все едно нещо да не върви в семейството ти и ти да викаш за помощ .......съседа!!!!!!!!!!!!!!! Е, да ти е честито!!! После да не се чудиш на кого прилича "чадото"ти!!! А колкото до корупцията .....НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, В КОЯТО ДА НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО! ВСИЧКИ СА ХОРА И ВСИЧКИ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ТОВА. А ТАМ ТЯ Е ДАЖЕ ПО-ГОЛЯМА И ПО-СКРИТА.

4

Анонимен

преди 8 години

Е да бе, видяхме каква я свърши интернационалната "компания специалисти" в укруината!!!! Докараха народа до просешка тояга (не че ние сме по-добре де!), а сега започнаха да подават оставки и да бягат от потъващия кораб....Да им е ясно, отново роби, че даже и "еуропейски" НЯМА ДА БЪДЕМ!!!!! И ДА НЕ НИ ДРАЗНЯТ ПОВЕЧЕ, че ние може и да сме заспали, но чак толкова ......

3

Анонимен

преди 8 години

Дори да са успели да изкоренят канибализма в техните колонии(?) едва ли са наясно, за каква джунгла иде реч. А и да учат БГ език, че сме зле с аглийския. За SMS говоря.

2

ай стига бе

преди 8 години

*** не бе то направо бабата да назначи един губернатор който да прилага техните закони на нашата територия и всичките тия които си развяват байрака там в момента да подават оставки. Какъв е смисъла от тях след като за пореден път доказват ,че са не само некадърни ,но и слуги.

1

Анонимен

преди 8 години

Е нема що! Щом я докарахме до там, тия (бивши!) робовладелци да ни "оправят" съдебната система.....май по-добре щеше да сме си под "съвместно съжителство" със съседите! На тях поне им знаем номерата. Все пак 500 години ...и пак сме оцелели! А при тия елтънджоновци.....е, да му мислят внуците ни (ако въобще ги има?????)