18

typotia

преди 8 години

На екарисаж ли ще бъде предадено? Пълни глупости. Аз на два пъти без да искам съм газил зайци и са супер за задушено.

17

Colossus

преди 8 години

Нямаше ли снимка на лопатар в нета, тоя е леко благороден!

16

Петър

преди 8 години

До 135причината, да не виждаш мъртви животни е, че в развитите страни има специални служби, които ги отсраняват от пътя. Освен това, хората там са възпитани по такъв начин, че в момента в който забележат мъртво животно на пътя, веднага сигнализират на съответните служби или дори сами отсраняват мъртвото животно от пътя (виждал съм го в Австрия, на отбивкта на магистралата от Букурещ). У нас обаче, ако има мъртво живорно всички го газят и клатят глава "Ей, ква държава бе, няма кой да го махне".

15

Петър

преди 8 години

До жалкоразбирам, че ти е жал за животното, но...разнираш ли в истинския живот поведението на животните не е точно като на тези по телевизията или в зоопарка. Ако имаш поне малък досег с дивите животни и дивата природа, щеше да знаеш колко е трудно да избегнеш сблъсък с елен в тъмното.

14

bobo

преди 8 години

Всичките сте много загрижени! Ама повечето ядете месо.....А ми тези животни???? Така е в Живота!! Рано или късно ставаш вечеря на друго животно!

13

bobo

преди 8 години

До 135qdesh li meso???

12

БГ Лъв

преди 8 години

Кракът ми няма да стъпи в Русе.

11

жалко

преди 8 години

Горкият елен! Как не са успели да спрат навреме? Или пък да го спасят ветеринарите?

10

Анонимен

преди 8 години

Rogata sa za vodacha! :)

9

Анонимен

преди 8 години

Сега е много модерно да си отглеждаш елени като домашни любимци. Питайте Ценко Чоков:)

8

135

преди 8 години

Винаги съм се чудил и винаги се натъжжавам, като видя труп на животно или птица по родните пътища. Струва ми се, че скотоумните бе-ге *** нарочно ги блъскат с 20-годишните си премиум таралясници. Освен това самите (тикво)"пътища" не са обезопасени достатъчно...Когато пътувам из чужбина, загиналите по пътищата животни са изключителна РЯДКОСТ!!!Жалко за елена, и дано властите локализират русенския Ценко Чоков, отглеждащ незаконно елени!

7

Анонимен

преди 8 години

Мир на рогата му!

6

Наблюдаващ

преди 8 години

"Оживеният булевард" България всъщност е околовръстното или международното, както е известен в града. Аз дори знаейки това съм учуден откъде се е взел.Авторът поне като не си е направил труда да потърси информация за точното място на инцидента, да не беше слагал такова смахнато заглавие...

5

NG Wild

преди 8 години

Какво интересно място е Русе! Градско сафари, уааууу! Реката сигурно гъмжи от крокодили?

4

тихомир томов

преди 8 години

Да внимават да не блъснат по този булевард прокурор Лаура от Букурещ когато препусне към жълтите павета с европейските заповеди за арест !

3

бургазлия

преди 8 години

Най вероятно кмета на галиче ги е пренасял в друг район за развъждане и по време на транспортиране е скочил.Не е желаел да се преселва в друг район.

2

cat

преди 8 години

За да убиеш елен трябва да си карал като луд..Горкото животно.

1

NG Wild

преди 8 години

Какви други животни препускат из Русе?