15

Зиго

преди 8 години

До mitadocтолкова и разбираш от.... каквото и да е. Именно заради професионализмът на триото, шоуто доби такава популярност през години. Затова и с Кларксън напуснаха двамата водещи, няколко продуцента и главните сценаристи.... За да направят СВОЕ шоу. Дотук с ТГ, иначе Мат Леблан парви шоу.

14

mitadoc

преди 8 години

Шоуто го гледаха,защото освен хубави коли,за които можеш да помечтаеш,слушаш изцепките на Кларксън и скандалните му изказвания. На мен лично 5-та скорост ми харесва повече,защото е по-умерено.

13

до 6

преди 8 години

Хайде събери някой лев, купи си нов Мерцедес, Ауди или БМВ и тогава се изказвай.

12

ha ha

преди 8 години

Несъмнено има и добри предавания, получават се понякога, но ако се държи нормално и естествено. Но за водещ на такова предаване трябва да е безпристрастен и да набляга на техническите качества на една кола, а не да ми го удря на политика и да прави незаслужени реклами на определено признати ***. Разбра ли "разбирачев"

11

ha ha

преди 8 години

до онз, виж сега, ако си му гледал предаванията, не говоря за едно или две, ще видиш, че като стане дума за кола която не е произведена в Англия, америка или някоя немска, някоя френска, или италианска, всичко друго за него е болкук, води предаването си надменно и с подигравка за хора доказали се технически. А и в това предаване стой екип от професионалисти, нали не си мислиш, че всички реплики и сценария тои си ги измисля, вкарва по някоя английска "шега" и подигравка извън сценария и ***..

10

ined

преди 8 години

Шоуто комедия ли ще става или трагедия?

9

Анонимен

преди 8 години

7, ти пък какво "съжаление" изказваш заради Мерцедес? Да не си едър акционер в компанията?

8

Анонимен

преди 8 години

Кларксън е незаменим. Шоу няма да има, както и предния път, когато беше напуснал.

7

До 6

преди 8 години

Ще трябва да те разочаровам Хонда бяха на 1-во място може би преди повече от 5 години. В продължителните тестове в момента на 1-во място е БМВ GT 5 казвам ти го със съжаление като заклет фен на Мерцедес.

6

Анонимен

преди 8 години

До онз Най-качествените автомобили се произвеждат точно на изток, и това не е според мен или теб, а според водещи експерти в автомобилната индъстрия. Най-надежден автомобил "Хонда" следвано от "Тойота" и "Мазда", скапаните VW само с проблеми са известни, а боклукчивите БМВ се чупят по-бързо и от шедьоврите от Ловеч.

5

Калин

преди 8 години

Мат е готин пич, ама за тая работа трябва някой с манталитета на д-р Хаус ;)

4

онз

преди 8 години

До ha haне виждам некв продукт на изток който да не е кофа болтове с 4 колела . и да ти кажа, предпочитам некой да ми величае амг-то отколко да ме занимава с факта че всеки *** може да удвои цената на ладата си ако напълни резервоара до горе. тбх мистър бийн е по добър вариант от тоя ***.

3

т.е.

преди 8 години

Доколкото си спомням в какви филме е участвал - това трябва да минава вече за комедиен сериал :(.Ще стане като с чичо Чарли - полека-полека ще залезе предаването и ще го махнат.

2

ha ha

преди 8 години

Пожелавам му късмет, и дано е по умерен с величаенето на всичко западно, и плюенето на всичко източно както го правеше палячото кларксън.

1

Анонимен

преди 8 години

Няма да се справи! Топ гиър не е сладникав сериал.