34

Nqkaf Nikaf

преди 8 години

На 30 януари си взех чисто нова дачия 1.2 бензин амбианс изпълнение не е базовия модел не е и най луксозния...£132 на месец за 5 години няма депозит няма капаро само месечноте вноски. 5 години гаранция или 60к мили горе долу 100к километра което настъпи първо. £132 ми половината седмична заплата след данъци и такси с две думи два дена работа и карам чисто нова кола цял месец...в бг това кога ще стане? Разрешавам ви да ме нареждате колко съм *** и глупав а вие си карайте мъртвите коли

33

Men

преди 8 години

Рено и Дачия под ламарините зглобена в Русия, Хаха

32

Анонимен

преди 8 години

американците спират спортните си коли от продажба за да не фалират... Елън Мъск продава тесла, форд спира мустан, спират и лотус и камаро и чалинджър...

31

Анонимен

преди 8 години

Всички Европейския стара кола неща днес в България, ужас!

30

ХАХАХАААААА...

преди 8 години

До Анонимен 28А имаш ли пари има? Може би само на кафе?

29

Анонимен

преди 8 години

Не знаех , че и мойто Пикасо 110 коня е спортен модел. Б_си кефа...

28

Анонимен

преди 8 години

До $hopче не можеш ли да си рестартираш рутера бре?? :)))

27

Анонимен

преди 8 години

Днес гледах филмче с мистър Бийн и по едно време гледам ... ВЕФ. Върнах го на пауза - не беше ВЕФ.

26

Разбирачев

преди 8 години

Какво се опитват от грантовата медия ДНЕС да внушат с тая статия? Лада от 2007 насам у нас не се продава и въобще не се очаква да се появи в скоро време.Целта е ясна- всяване на раздор по линията русофили-русофоби.Какво вълнува народа ни какво ще карат руснаците,казахите,иранците и там дето още ще ги карат.Защо не пишете какво кара българина?Факта че средната възраст на колите у нас е 17 при 7 за ЕС и САЩ и едва 9 за "бедна" Русия, не предизвиква ли у вас безпокойство?Присмял се хърба на щърба!

25

Анонимен

преди 8 години

Руснаците наистина правят добра военна техника.Това че американците нареждат на своите подчинени да купуват само американска техника,не значи че руската е по слаба.Ирак и афганистан искат да закупят руски бойни хеликоптери,но американците им скръцнаха със зъби.

24

Анонимен

преди 8 години

До lojhТова, че са водещи във военната техника къде го прочете? В опорните точки ли?? Руснаците НИКОГА не са направили изцяло техен автомобил.НИКОГА! Или лиценз или краден. Посочи ми един и ще те опровергая веднага.

23

rrtetetretet

преди 8 години

Леле...Стана страшно, да му мислят Мерцедес и БМВ:))))

22

Анонимен

преди 8 години

Lada без пари да ми дадат не искам много неприятна форма

21

lojh

преди 8 години

Двигатели не се правят от днес за утре. Разработваните двгта днес, ще ги видим по колите 2023-2025, така че руснаците са подремнали последните години, но все пак са се размърдали, видно по дизайна. И който си мисли, че не са направили подходящи мотори, защото не могат, е ***.Не им е приоритет просто.При положение,че са водещи в производството на военна техника, дали им е проблем да направят един двг....

20

sostin

преди 8 години

Таа барака ко застане на пътя до един Мустанг , че и се разбегат ламарините направо хахахах . спортна била ....колко па да е спортна????

19

ДО AZ 22

преди 8 години

Нали обаче преди се представяше добре БМВ то на WTCC .но от 2007 натам нещо изостават.Е преди че са били шампиони спор няма.

18

216д

преди 8 години

До az - пич, преди да се изхвърляш си направи малко псравката - БМВ 216д, актив турър, три цилиндъра - 116 к.с., предно задвижване... иначе за статията... какво спортно има в макс 140 кончета не знам... представям си драчг между камаро или шелби гт500 и веста...

17

Анонимен

преди 8 години

Има време , ще ги видим как се държат по състезанията.И тогава може да кажа мнение.Сега по една картинка и никакви данни за колата да я коментирам е малко тъпо.WTCC не е лошо има амбиции колата но времето ще покаже.

16

Лада-Фуга

преди 8 години

Играят си...с тесличките...много ми е интересно как изглеждат уплътненията на прозорците и дали вратите се затварят :)

15

тролгеносен

преди 8 години

Поредната поръчкова статия да предизвика некъф интерес в нета. Двигателя е на Рено-Нисан от преди 15 г. Да се говори за "спортна" кола със 140 коня мощност е смешно. Естествено , че е направена от евтини материали с цел по-ниска цена. Никъде не можах да намеря на кой стандрат за екология отговаря. Предполагам, че е най-много Евро -4 което автоматично я прави аут от европейския пазар.