102

Иван Геоегиев

преди 8 години

Българина никога няма да застане против брата руснак! Да живее България!

101

Анонимен

преди 8 години

zapada taman da priloji "DEMOKRACIA " v oshte edna darjava....i plana se zapana a v drugite arabski "DEMOKRACII"... veche godini se streliat... i ne spira da e demokracia :)))

100

Анонимен

преди 8 години

Интересите на Русия и ИД са еднопосочни.Целта на Путин е да създаде напрежение в ЕС с убийствата на цивилни и принудителното им изселване от Сирия.Трябва да си сляп или крайно пристрастен, за да не виждаш истината. Днес.бг много добре знае, че не може да спечели пари с интересни публикации и за да се държи на повърхността си е продала за..дника на Путин! Другите инф. агенции- тоже!

99

Анонимен

преди 8 години

Днес .БГ е еди използуван памперс от русия!Срам ме е за хора, като работещите за този сайт, паднали толкова ниско!Този сайт направо вони на комунизъм!

98

кокоspa

преди 8 години

За малкото хора мислещи трезво Путин не защитава народа на Сирия а килимчето си Асад.целта да опази вонните си бази засега е изпълнена.Да бомбардира реалната опозиция на мишока -също.Къде обаче обаче остана пропагандната цел ДАЕШ?За шест месеца ИД са загубили само 10%от контролираната от тях територия(въпреки руските удари).Т.Е продължава да вбива клин в коалицията срещу ИД-заради собсвените си интереси>

97

kokospa

преди 8 години

Пилците се броят наесен другари!Това че руските другари надуват тръбата на пропагандата нищо не значи!!От значение обаче е че само за три години Руаия е стопила валутните си резерви с 171млд.долара,от значение че инфлацията е вече двуцифрена.От значение е че 25 руски области са реално във фалит очаквайки пари от Масква още от септември.Иначе ура ребята!!!!

96

Анонимен

преди 8 години

С Русия или не, касапницата в Сирия си е детерминирана във вековете. Проблемът е, че след края на петролната ера светът няма да е същия. А тъкмо бяхме почнали да свикваме.

95

номер2

преди 8 години

Убийците ще си платят! Наблюдавайте какво ще стане в следващите месеци!

94

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 149Да успешна е защото не позволи на САЩ да разсипят още една държава по иракския сценарий.

93

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ПРИ НАС ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО ЛЕСНО,НЯМА *** И ЕДНА ПУШКА,БОГАТАШИТЕ ЩЕ СИ ХВАНАТ ЧУКОВЕТЕ И ЩЕ ИЗБЯГАТ ПРИ ИМОТИТЕ СИ ЗАД ГРАНИЦА,ЩЕ ОСТАНЕ САМО БЕДНИЯ НАРОД РАБОТИЛ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА НАТРУПА НЕЩО,КОЕТО МУ ОКРАДОХА И ТУК ТАМ НЯКОИ РУСОФОБ И АМЕРАКАНОФИЛ.ТУРКИЯ НЯМА ДА СМЕЙ ДА МИНЕ ГРАНИЦАТА,ЗАРАДИ СВАЛЕНИЯ САМОЛЕТ..ПЛЮС ТОВА ПОВЕЧЕТО НАШИ ВЕЧЕ ПИЯТ ВОДКА,,ТАКА ЧЕ ЩЕ СИ ПРАВИМ КОМПАНИЯ.

92

кокошкар

преди 8 години

До Ястреб ОсманлиятаЯ кажи, геостратегически стратег такъв какви са сирийската опозиция има ли дефиниция (сирийци или турски, СА, САЩ ренегати и наемници)? И в крайна сметка има си турски сайтове там можеш патриотично да изявяваш про-турските и неоосманските си въгледи.

91

Анонимен

преди 8 години

Много успешна руската кампания! /ДНЕС.БГ-вие сте пълни пр...ци/гр.Хомс изглежда по-зле от Хирошима след атомбата бомба.Където минат алкохолиците, щетите са по-големи от атомен зрив.

90

Ястреб НеоОсманлията

преди 8 години

До до джихадистаЕееее ... ъъъъъ ... не се правя на умен, просто съм си такъв по рождение. Както и ти не се правиш на глупав, просто си такъв! Откъдето е минал пияният мужик е оставил след себе си кървава диря. Сирия няма да сподели по-различна съдба!

89

до джихадиста

преди 8 години

До Ястреб Османлията......Тия ги обяснявай на бабичките в селският магазин...Там можеш да се правиш на умен--- А ние виждаме достатъчно инфо в нета....--което не е от ТАСС.

88

Ястреб Османлията

преди 8 години

До РЕАЛНОЕеее .... ъъъъъъ .... не знам откъде да започна да ти обяснявам! По-малко от 10% от атаките на руските самолети са насочени срещу цели под контрола на ИД! 90% се състои от безразборно бомбардиране на села и градове, пазари и училища и пр. и пр. ушанкалийски проЗталащини! В момента близо 100,000 хиляди цивилни, основно жени деца и старци бягат от Алепо и са на турската граница. Тези хора бягат от руските бомбардировки и от силите на режима и Хизбуллах. Много пропаганда от ТАСС!!

87

Анонимен

преди 8 години

Радвам се че повечето хора не се вързват на руските глупости.

86

Анонимен

преди 8 години

Имало ли е досега неуспешна кампания според ИТАР-ТАСС?

85

РЕАЛНО

преди 8 години

""""Руската кампания в Сирия се оказва успешна за Москва""""" ...тази кампания на руснаците се оказа успешна за целият свят-факт.Колкото повече избити главорези от ИД--толкова по-добре за човечеството........

84

Анонимен

преди 8 години

Шопа (139) за пореден път се издъни в жалкия си опит да назове наследника на Путин.Наследникът на Путин, Жопе, онзи ден беше назначен за ио губернатор на световно известен град близо до Москва. Кадиров става за обединител на Северен Кавказ, за плашило за враговете на руския народ, но не и за президент на Русия.

83

Анонимен

преди 8 години

руското съжителство е вредно за вашия живот и вашето здраве .