182

Анонимен

преди 8 години

До 235, 239, 242Лелко, не злобей, МОМИЧЕТО Е И ХУБАВО И УМНО, не като твоя бройлер, с мръсни коси и, криви крака. И спри да пишеш от името на "различни"участници, за да създаваш впечатление на много. И мен ме е яд, че премиерът е бил притиснат с неудобни въпроси. Но ако в България те се отминават или заглавикват с несвързани отговори, то извън България това не се търпи. А относно "листчето" - че той президентът дума не обелва, "Здравейте" не казва без листче! Него ли подиграва премиерът?

181

Анонимен

преди 8 години

Току що гледах клипа,който самата тя е качила в страницата си и все още съм в шок! Защо пускате и давате думата на психично болни.Такава истерия не съм виждала дори по филмите,тази жена не бива да е на свобода.Не случайно хората избухнаха в смях,когато тя започна да говори.Другите искаха да зададат важни и смислени въпроси,но тя не позволи на никой да каже дума,дори крещеше въпросите си на посоки,като не изслушваше отговора.Борисов е железен и не се ядоса,а я подигра за листчето.Трябваше да я из

180

Анонимен

преди 8 години

брутално *** е тиквуня

179

Н

преди 8 години

Каква смела жена? Каква говорителка на нацията? Отново и отново се изказват некомпетентни и необразовани хора, колкото само да кажат нещо. Хората, които не бяха там и само четат медийни небивалици, наистина не могат да разберат, че тази жена не знаеше какво говори, четеше там нещо, уцели 2 думи и всички почнаха да и се възхищават, базирано на това което четат в медиите. А тя направи един цирк и отне от времето на студенти, като мен, които искаха да се изкажат по сериозни теми, но не успяха.

178

ДА

преди 8 години

Както обикновено-арогантен,надменен,невъзпитан и ***!Гледкайте си го и му се радвайте!А мен ме е срам,заради него.***!

177

Винету

преди 8 години

До 240 анонимник. Ами направи справка, бе тарикат, за кого предимно са гласували българите в чужбина. Има статистика, но човек първо трябва да се информира адекватно, преди да плещи неверни и тенденциозни внушения. А май ще излезе, че въпросите в Лондон са били подготвени нарочно от определени сили, за да дискредитират Борисов.

176

Анонимен

преди 8 години

В 21 век има много източници на информация.Медиите в БГ изцяло под контрола на ѝПеевски манипулират общественото мнение.Истината вече е ясна.Не само тази девойка,но и други будни младежи са отправяли "неудобни"въпроси и са вбесили Борисов.Хората в чужбина са наясно с корупцията на мафиотското управление.Ако имат възможност електронно да гласуват интелигентните българи в чужбина никога няма да гласуват за ГЕРБ.

175

Винету

преди 8 години

Изчетох в друг сайт въпросите на тази девойка със странната фамилия Ива Ивата. Въпросите не са нито нови, нито оригинални и многократно са задавани, предимно от БСП, и им е отговаряно. Не й знам политическите пристрастия, но ако беше се задълбочила да прочете тук-там, щеше да знае и отговорите - за неизгодните руски проекти, и за милиардите дълг, който не е 20 и е за връщане на стари дългове на други и за напусналите българи, които бягат много преди Борисов. А къде са отговорите на Борисов?

174

AAAAAAAAAA

преди 8 години

БЪЛГАРКА С НЕМСКО ГРАЖДАНСТВО-ГРЕШИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ЛЕКУВАМ В БГ ЗАЩОТО В ГЕРМАНИЯ СЪМ ЗДРАВНО ОСИГУРЕНА ВЪРХУ 10 000 ЕВРО МЕСЕЧНО И ИЗБИРАМ ДА МЕ ЛЕКУВА НАЧАЛНИК НА ОТДЕЛЕНИЕ И ИМАМ НАИСТИНА ИЗБОР НА ЕКИП -ТА И СЪМ ЛЕКАР ИМПЛАНТОЛОГ ЗАВЪРШИЛ ТАМ ,ТАКА ЧЕ СЪМ НАЯСНО С ВЪЗМОЖНОСТИТЕ И АПАРАТУРАТА НА КОЛЕГИТЕ ЗАВЪРШИЛИ МЕДИЦИНА В БГ

173

Анонимен

преди 8 години

Може и Кримски поток щом като Южен не става,все тая-марка газ не кара,поток не прави.

172

кем

преди 8 години

Ако ще четете ***, да ви кажа и аз нещо, има едно видео на срещата на Борисов, което няма да видите по продажните телевизии, тя *** едно си знае едно си бае, ако някой чака обективност от *** и подобните и, няма да дочака, само и прочетете предните писания и ще ви светне.

171

Бургас

преди 8 години

Южен поток трябва да се възстанови и то сега е момента да стане като поискаме повече пари от такси. Не знам защо ББ не иска това. Явно е зависим от американците които не го искат за да продават собствения на Европа. Да гледаме наште интереси не чуждите. Ето това трябва да направи той, не да ми прави някакъв хъб.

170

До 234

преди 8 години

Сравнението ти като да сравняваш круши с домати. Когато газо идва от Германия ще плащаме едни нещо дето се наричат транзитни такси.А ако имаше Южен поток ,на нас щяха да плащат таксите.Украйна за това са против строежа на други трасета,защото ще загубят над Четири милиарда евро транзитни такси за годината.Схвана ли или да ти го обясня по-просто

169

Анонимен

преди 8 години

До 233. Ако си купиш автомобил японско производство у нас дали ще е по-скъп отколкото в Япония? Не..

168

До 232

преди 8 години

Като започнеш да потребяваш руска газ доставена от Северен поток -2 за по-напряко през Германия ще разбереш за какво става въпрос умнико

167

Анонимен

преди 8 години

Като как питащата заключи, че губихме от спирането на пОТока?

166

спестихте

преди 8 години

Спестихте мноот неудобните въпроси до Бойката. Сигурно, за да си нямате после главоболия. Това с листчето не е най-неудобния въпрос. Имало е и въпроси за ПЕЕВСКИ и т.н. Ама не ги казвате.

165

дядо Гошо

преди 8 години

Г-н Борисов винаги съм бил на ваша стрна, но този пътчакам да чуя отговора за "южен поток" в който вие сгрешихте , вярвам иОрбан да Ви го е казал.....

164

Alex

преди 8 години

E.ati i izmislenata statiq...Bojko go napraviha na dve stotinki tuka...kyde sa vsichki neudobni vyprosi deto mu zadavaha horata?

163

error

преди 8 години

Бойко като е толкова отворен що не каже същото и на ПРЕЦЕДЕНТА президента когато на всички речи които произнася непрекъснато чете от някакво листче,или там май неможе да държи сметка,че така нареченият и вживяващ се в ролята ПРЕЗИДЕНТ непрекъснато ЧЕТЕ от някакво листче.?!!!!