12

Анонимен

преди 8 години

Ама верно си изкуфелник, при това ***!

11

Анонимен

преди 8 години

Видял си на Вейдър томахавката, остра главо, празна

10

от опит

преди 8 години

Чувала съм съвсем ясно глас в два случая в живота ми досега.- в първия се наведох, защото ми каза точно и ясно: "там има". Разрових в шепите си и видях четирилистна детелина. - във вторият случката продължи дълго и ако го напиша няма да ми повярва никой. Не е нужно. 18, дано да не чуеш глас никога, докато си съзнателно жив. Боя се, че няма да го преживееш. Имаш време.

9

Анонимен

преди 8 години

Джедаите виждаме целия спектър, тъ.пако, и ни е много много трудно, вЕрвай ми.

8

Анонимен

преди 8 години

К'ва майчина любов, к'ви ангели, к'ви пет лева бе, глу.паци, поредната алкохолизирана наглосаксонка некадърна да си овладее колата камо ли да живее, и мъжът и, редовия хамерикански милитарист убиващ чужди деца в името на чичо Сам, търсещ пет минути слава посмърно и за сметка на съпругата си кифла, а вие сте седнали да се прехласвате като телета пред касапин. Санкта симплицитас сте и туй то!

7

Анонимен

преди 8 години

Хм, остарях за чудеса, но историята ми хареса. Въпреки това напълно съм солидарен с хората, които вярват и с вярващите. Все пак човек чува, вижда и усеща само определена част от спектъра.

6

Анонимен

преди 8 години

Не е първият случай на малко дете да стои с дни до тялото на майка си и никой да не знае как е оцеляло, защото е студено, жадно и гладно..Майчината любов явно е по-силна и от смъртта. Какво е вътрешния глас - не е ли една връзка с нещо необяснимо, което ни пази или помага да направим своя избор, когато ни е най-трудно и тежко.

5

ангел

преди 8 години

Поредната история , която ни доказва само едно. Колко малко знаем за света, в който живеем. За да живее детето, значи то има мисия, която не е изпълнило все още тук на земята. Смъртта е край само за делата ни тук на земята. Мисията на тази майка е била да роди това дете. И от отвъдното да го подкрепи в живота. Велико и истинско.

4

Анонимен

преди 8 години

вярно е на 1,58 до 2 рата минута се чува женски глас , точно тогава полицая отговаря нещо , не разбирам английски , който разбира нека го прислуша , и все пак има неща който не могат да се обяснят , но най вероятно това е свързано с майката

3

Анонимен

преди 8 години

Повод човек да се замисли най- после дали пък освен тяло няма и душа. И какво се случва с нея след като тленното тяло стане безжизнено. Разбира се, всеки е свободен да вярва в каквото си поиска, но надали същество с разум, каквото е човекът, е само плът и кръв, съставени от химични елементи.

2

Анонимен

преди 8 години

Нещо не мога да чуя кога уж говори жената

1

Тома

преди 8 години

Защо все трябва да има отговор? Толкова ли е трудно за съвременния човек да признае, поне пред себе си, че има неща, които са необясними за неговото рационално мислене!? Колкото и да се насилваме да разберем всичко, има неща, които просто са непонятни за нашия ограничен ум, който се е помислил за всемогъщ и всезнаещ.