30

makedonec

преди 8 години

Па ово е македоскиот лаптоп дека е бил направен от водещата наша компания "Макеово"со процесор "Макеинтел" и видеокарта "МакеАМД".Твърдиот диск па е бил изработен от камик от Шарпланина.Такива имаме много намерени при ракопките покре охридското езеро,даже некой още работели.Самиот Александер Македонски е имал такав и го е ползвал за навигация по време на походите си.Намерен е и соларниот панел отдека се е зареждал лаптопо му.

29

tihomir

преди 8 години

може да черпи за рожденния си ден просто

28

Анонимен

преди 8 години

хахахааххахахйаахахахаахахахахахаДоказателство е че е имала и вибртор, е необяснито полпжение на палеца на другата и ръка

27

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости.Това си е кутия,в която има нещо,вероятно бижу,изпратено на госпожата от някого.Няма логика слугинята да и поднася лаптоп или нещо подобно.Освен това никой от древните хроникьори и намек не правят за подобни тенологии.Явно англичаните търсят сензация.

26

Русофил

преди 8 години

Моля да се вземе предвид факта че таблета или лаптопа е руски, както и операционната му система. От тук следва че САЩ са изплагиатствали всичко от Русия и с евтиви американски трикове се опитват да ни докажат, че ИТ революцията е американско дело.

25

Lyubs

преди 8 години

Да, 100% е вярно. Фактът, че не са намерени оптични кабели, само потвърждава, че са разполагали с напреднала wi-fi технология.

24

Анонимен

преди 8 години

аз мисля,че държи таблет на който пише ПРОИЗВЕДЕНО В МАКЕДОНИЯ

23

Зиго

преди 8 години

До DiscoveryМи ноус, ми ноус.... Ххахахахаххахахахаххаха, мандинго гледала, евала брат, много смях в офиса падна!Аз пък мисля, че си проверява индекса Дал Джоунс и акциите на петрола, вид Брент...

22

муспи

преди 8 години

Далше - болше. Че не е имало Елада вече не е подозрение, а убеждение. Тези статуи са правени от балканци, а африканските роми още не са дошле в Пелопонес. Вече съвсем друга трактовка на шоуто - от откраднато огледало от траките до фалшификация.

21

хм

преди 8 години

огледалце...

20

Иван

преди 8 години

Това е кока или подобие.В миналото опиятите са били дар от боговете и само определени хора са ги употребявали.Както и хората разказващи за миналото бъдещето и други тъпотии.

19

муспи

преди 8 години

Капака е значително по голям от кутията, - това е огледало, начина по който го държи господарката е като че държи огледало, иначе би трябвало да борави по клавитурата. Слугинята го поднася като огледало на което да се огледа баришната, Тя го поднася като за момент а не за дълга време. Ако това е богиня, защото какъв лаптоп без електричество, държанието на слугинятай е като за битова вещ, огледало, а не нещо божествено. Освен това защо само един случай на такава кутийка в древногръцкото изкуство.

18

учен

преди 8 години

Италианците копали,намерили кабели и обявили : В земен слой от римската империя са открити кабели следователно още в древния Рим са си служели с тях за комуникация.Българите копали , попаднали на оптичен кабел и обявили : Още древните траки са ползвали оптични кабели.Македонците копали и нищо не изровили ,но обявили : Още древнитв македонци са ползвали безжична технология за връзки помежду си!

17

Анонимен

преди 8 години

Гледа порно.

16

Boyan

преди 8 години

До АнонименЗаради USB-то :-D

15

Анонимен

преди 8 години

Днес, що ми триете коментара където линквам какво е това? Даже не е директен линк.

14

Анонимен

преди 8 години

"ракула от Делфу"===У как да вУ приУмам серУозно, като вУе непрекъснато грешУте У не сУ четете матерУалУте?

13

Анонимен

преди 8 години

А ми, защо пък да не са шоколадови бонбони!

12

qqq

преди 8 години

Това е наистина таблет, ама по онова време таблет се наричало нещо направено от две дъсчици които се отварят подобно на днешен лаптоп, и отвътре има восък по който може да си драскаш бележки с остър предмет.

11

хихи

преди 8 години

Огледало и пудриера.