7

Цонко

преди 8 години

не се карайте момчета има книги за всички - на едни за фейса на други за брейна :)) А тоя дето критикува търсещите внимание защо си харесва сам собствените коментари?!

6

Анонимен

преди 8 години

До до 10а ти очевидно си от хората, които смятат, че всикчо което не разбират е глупаво. А всъщност глуавите са те самите :) Хубав ден в сивия ти свят, аз отивам да хапна в моя розов такъв :)

5

Анонимен

преди 8 години

До до 8аз нямам проблем с това, а ти все пак признаваш, че е новина :) Да нямаш случайно ти проблем с това :)

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7ами очевадно за теб е новина, щом си си направил труда да отвориш статията, да я прочетеш, че и да я коментираш. Ако не е новина, защо го правиш?!!

3

Пиер

преди 8 години

До Orwellвсъщност идеята не е да си публикуваш майчиното мляко и ако не искаш спокойно можеш да не го правиш. Освен това какво крие" майчиното ти мляко", та толкова се страхуваш някой да не го разбере? Благодарение на фейсбук подържам контакт с всичките си приятели от детинство до днес, повечето от които са пръснаи по целия свят, и успявам да съм в течени как се развива живота им.

2

Kon

преди 8 години

Ползваш ли си я по често авторе? Продадохте свободата си за жълти стотинки и снимки на котенца

1

Orwell

преди 8 години

Честито на прецаканите потребители ...или си глупав или си наивен да си публикуваш и майчиното мляко на чужда платформа някъде си незнайно къде....