80

Анонимен

преди 8 години

С напредването на войната жертвите ще стават все повече.Москва отдавна е показала,че не и пука много много за крепостните.Има ли стъгмистика и за жертвите от страна на аСадистите?

79

Анонимен

преди 8 години

Agenciite kazvat za 109 ubiti ruski voynici ,Putin nedey kri cifrite

78

Анонимен

преди 8 години

Това е третата жертва?!?Айде, няма нужда...Знаем, че и в Украйна жертви нямаше...

77

Анонимен

преди 8 години

За Турция незнам,за сега се разпада Сирия само:))))

76

Анонимен

преди 8 години

Балансът ще се преобърне когато петролът стане над 100$.За сега такива изгледи няма:)))Просто още една държава от сателитите на Москва е в руини.Това имаме за сега.

75

Анонимен

преди 8 години

ами може - житейските факти са нещо, което се случва постоянно в битието. Слава богу, Турця е в състояние на разпад и изобщо не й е до насърчаване на балкански сепаративни движения

74

До 94

преди 8 години

Те всички се прегъват,просто им идва ниско

73

Анонимен

преди 8 години

хихихи, сирийското фиаско ще има да го чакате:))). Балансът в Бл. Изток вечее преобърнат. Приятелите на САЩ - Турция са пред разпад и правят някакви диви и неистови усилия да спрат процеса:). Катар вече се посна на килимчето пред путин, а СА е пред фалит и взе 90 млрд долара кредит. А пробитият Шел, който съкращава десетки хиляди човека персонал, щял да пренася ирански петрол:)))

72

До 89

преди 8 години

Явно ти не разбираш,че и тука много лесно Кърджали и Лудогорието могат да спрат да се управляват от София:))))и хоп,житейски факт

71

Анонимен

преди 8 години

хохихихи, Шел щял да носи иранския петрол. Днес казаха, че 10 хиляди души съкращава Шел-чето.:)))).

70

Анонимен

преди 8 години

Ами какво се случва с руската техника ли...предава се за скраб.Справка Афганистан а и по нашенските пунктове е пълно с москвичи и лади за претопяване.Сирийското фиаско тепърва предстои...Боби:)))

69

Анонимен

преди 8 години

катарски емир, бе:))). Прегъна се като червей пред путин:)). хахах, амер. приятел

68

Анонимен

преди 8 години

явно ти не си чул, че газов тръбопровод е несравнимо по-евтина възможност от танкерите. Те и сега Катар пренасят с танкери, ама въпреки това хвърлиха милиарди, за да свалят асад и да си гарантират тръбопровода през сирия:)))

67

Анонимен

преди 8 години

този дето уби пилота се крие като куче в турция, но и неговото време ще дойде - ердоган оня ден пищеше по турските медии, че "руски снайперисти" обикаляли турция:)))). Иначе хиляди сподвиници на този дето уби пилота вече са разтопени:))). Скоро на сивите вълци ще им викат мър.твите вълци

66

Анонимен

преди 8 години

Да бе,само македонския цар от Тибет не е отишъл и Далай Лама...хахаха..а кой е този караски емир?

65

Анонимен

преди 8 години

а бре, ти нещо не разбираш елементарни неща:). Житейски факт е, че кюрдите в ирак и сирия управляват БЕЗКОНТРОЛНО от Дамаск и Багдад. Житейски факт ли е, че Лудогорието е извън суверенитета на София?

64

Анонимен

преди 8 години

и като избягат от русия иранците какъв ще го дирят:). Я, кажи, как ще си продават петрола без покровителството на русия през територия, която вече кюрдистанска? Пзелът не излиза безблаговолението на русия:))). За развалените танкове вече се изтърка приказката:)). Какво се случва ако срещу теб е руска техника - справка котелчетата при алепо:)))

63

Анонимен

преди 8 години

Значи житейски факт е че Кърджали,Лудогорието са част от Турция половината черноморие е на Русия,Добруджа на Румъния....и остава само правно да се оформят документите и да се преправят фактите:)))))

62

Анонимен

преди 8 години

Асад отдавна се е примирил със сирийски кюрдистан. Каквото му каже путин - това е. Южен и централен ирак, за да бъдат стабилни също са се примирили със загубата на техния кюрдистан. В крайна сметка южен и централе ирак, който е като цяло шиитски се чувства много по-добре под контрола на техеран, отколкото в държава с кюрдите.

61

Анонимен

преди 8 години

хахахах, Русия изпадала в тотална изолация. Москва е най-посещаваният град от външни дипломати и държ. представители от целия свят в момента. Дори караският емир - уж верен амер. васал преди няколко дена се гъна пред Путин. Фантазиите за иран ги оставете - за да бъде иран реален регионален играч, това минава подкрепата от външна сила:)))