52

Турчин

преди 8 години

Все повече взех да харесвам Българите. Ще ми плащат да им пазя небето, сега ще ми плащат да им пазя границата от Сирийци и разни други. Плащат ми за плодове и зеленчуци, плащат ми за сериали, плащат ми за екскурзии. Въобще тези Българи само за мен работят. Но те са свикнали, да са ми роби и да съжителстваме заедно, така че нищо ново под слънцето. Остава им само надеждата "братушката" да ги спаси, ама и той само гледа, как да им го сложи!

51

Смях в залата.

преди 8 години

Турция доказано организира трансфер на мигрантите срещу заплащане на трафика. Хитро прекараха и ЕС да им плати на едро

50

Анонимен

преди 8 години

До *** 68Пич не знам дали руснаците са те стригали , но ти си остриган генетично по рождение. Когато България бе съдружник с Русия бе развита както в промишлено така и в аграрно отношение. Това да си бил на 26 място в света по икономически растеж се изисква силно развита икономика, каквато днес е напълно унищожена. Виж сега само по детска смъртност сме на челно място в света , виж как живеят пенсионерите и виж колко стотици самоубийства стават всяка година.Едни ограбиха националните богатств

49

Анонимен

преди 8 години

Някой журналист има ли право да пита премиера чий го крепи в Брюксел и Лондон какво полезно свърши за народа си? Ако е само да ни доят с милиони за бежанците тази новост могат да му я наредят по телефона без да бие път. Или за всяко негово съгласие Брюксел му превежда комисионната по банковата му сметка. Така ще бъде докато на власт са европедалите със десни разбирания. Ако е Сидеров ще тегли по една майна на Барозу и компания и ще изкара на мига България от ЕС и НАТО.

48

Анонимен

преди 8 години

А има толкова по-евтин и сигурен начин за ЕС да реши проблема...Този проблем всъщност би трябвало да не е проблем на ЕС и не ЕС да плаща за него, но с такива лидери толкова.

47

До 67

преди 8 години

Нещо те е яд ,че не могат вече да ни стрижат от матушката ли?

46

Анонимен

преди 8 години

До сега някой видял ли е нещо добро за България от членствата в нато и ЕС?Аз не!Напротив, само негативи за народа ни!Проклет да е дребосъкът паси, бойковци и всички продажни българоубийци!

45

Анонимен

преди 8 години

Бах *** подписа Санстефанския договор сега ша си плаща като Поп

44

Анонимен

преди 8 години

България си плаща и на Екатерина велика и на Осман Паша , нема 6-5 бате , така e Държава без корени

43

Пустиняк

преди 8 години

до членскa кaртa 7. Обръщaш се към мен нa Вие, a ме нaричaш твaр. Опитвaш се нa възпитaн дa се прaвиш, aмa не ти се получaвa. Що се отнaся до избори и влaст в Бг : отдaвнa устaнових, че мнозинството в бг обществото сa aлчни, прости и зaвистливи, и зaтовa и ще ги упрaвлявaт тикви и ***. Нaпуснaх родинaтa си, и aко понякогa изпитaм ностaлгия, четa е в тaкивa стaтии коментaрите, зa дa ми мине. Духовнaтa нищетa е опустошителнa. Гледaй си обaче гaщите нa Меркел!

42

Анонимен

преди 8 години

До АнонименБанките в Люксембург повечето са международни и не е задължително да отчитат приходи в страната. Вместо това ги внасят другаде?

41

рускиня

преди 8 години

за 3 милиарда евро би могло да се направи такава защита на европейски граници, че пиле няма да прехвръкне. Сега ще се дадат 3 млрд на Ердоган , а някой дали попита, дали това ще спре бежанците? Другата година Ердоган ще поиска вече 10 млрд. Щом има ***,които дават.....

40

Анонимен

преди 8 години

Четох интересен материал, че онези 16 милиарда които изтегли Бойо са дадени на Украйна, защото в него момент МВФ не искаше да им отпусне заем. Не бих се учудил. Бойо харчи нашите пари, пък все едно ги вади от джоба си. Този ще погребе България.

39

иди на хуй

преди 8 години

До Турците и бежaнцитеДядо Иван пак ще ви спаси както през 1878 и 1944

38

Анонимен

преди 8 години

Оха, свежи парички за ердоганчо... Че онзи, как му беше името... а Путин... му секна далаверката с петрола и взе да обеднява хайвана. Ама ся ЕС ще му напълни анадолската клоака с пари

37

до 110

преди 8 години

И защо трябва да чакаме някой да ни спасява? Не можем ли сами?

36

Анонимен

преди 8 години

Бьди горд че си бьлгарин!!! И защо ли?

35

Анонимен

преди 8 години

Аха,американците ще ги бомбят Ердоган ще ги държи по лагери и затвори,Меркел и извратеняците от ЕП ще ги осиновяват а ние ще ги храним.Ние сме много жалки и долнопробни.Само германците и шведите н водят по извратена милозливост към всякаква човешка тиня.

34

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДАДЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ЛЮКСЕМБУРГ !!! КАКВА Е ТАЗИ ГЛУПОСТ ЕЙ ЕВРОПЕЙСКИ ***

33

Анонимен

преди 8 години

Айдааа!Отидоха на 7-8 000 български пенсионери ГОДИШНИТЕ им пенсии за издръжка на бежанци в Турция!Какво стаа тук,бре?Вчера 150 хиляди евро ги наместихме!По-рано чичко Юнкер поиска 100 милиона еврака.....!НЯМА ПРОБЛЕМ!Тупат ни като бръшнян чувал!Раздава това правителство пари,ще рече човек,че сме станали Кувейт на Балканите или както ги давахме преди 26 г. по линия на интера!!Явна е работата!Приоритет ще е държавата ни, народ,икономика,индустрия,здравеопазване,образования-В СЛЕДВАЩИЯТ НИ ЖИВОТ!