8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3Чел чел не дочел! "...учили и работили в Германия". Сигурно БГ е плащала за това?Чест им прави че са се върнали у дома и безплатно са дарили времето и уменията си за да спасят майка и дете! Вие господине/госпожо(ице) какво добро сте направили за страната или пък за някой непознат човек? Дай Боже повече такива лекари, които да ни карат да се усмихваме и да се гордеем! Политиците и техните смешни награди, кучета ги яли!

7

Анонимен

преди 8 години

Гледах репортажа по бтв, страшно интелигентна и кадърна докторка

6

сиси

преди 8 години

Операцията е направена в МБАЛ "Надежда" София.

5

user

преди 8 години

Защо не кажат къде е правена операцията? :)Там са само добряци и наистина обслужването е както си трябва. Родилните са приятни и не те натоварват.Успех

4

.

преди 8 години

Докторката се казва Чачева, не Чернева!

3

Анонимен

преди 8 години

Как ще ги награждават бе, длъжни са да слугуват, нали държавата им е платила образованието, без пари да работят, пък аз ще им се качвам на главата, че цял ден въртя геврека за без пари и накрая трябва да си го изкарам на някой.

2

?

преди 8 години

Защо не се споменава НА-ВАЖНОТО: Лекарките, оперирали казват, че само един дрен струва 600 лв. и операцията няма стойност, възможна за българи, аи не е правена ТУК досега.Оперирали са БЕЗПЛАТНО, аи семейството въобще енямало пари!Това да се ПИШЕ!!! Здравеопазването не е безплатно и ПОКЛОН на тези момичета!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Eх, какво ли щяхме да правим без този премиер Той дава пари на бедните, той осигурява обществени поръчки на приятелчетата си спонсори, той разпорежда кой да се награди и кой да се накаже. И всичко това в 21 век, когато дори в Азия тоталитарните режими си отидоха.Гордеете ли се БЪЛГАРИ, гордеете ли се с премиера си и със себе си ?