22

Джедай Мастър

преди 8 години

Гери-Никол не може да стане министър на просветата, защото няма навършени 21 години.

21

Анонимен

преди 8 години

Гери-Aнaл става, да :)

20

То

преди 8 години

Много смешни и популистки изказвания на опозицията , дори срамни! Но това е напълно в техен стил като се има в предвид кой са!

19

Край

преди 8 години

При мажоритарен избор Кунева няма да бъде избрана за домоуправител на вход. При сегашната "демокрация" Кунева без да е избрана и одобрявана от никой е вицепремиер и министър на образованието.

18

Костов

преди 8 години

А бе хора, не разбрахте ли, че Бойко пак се съюзи с ДПС и Атака - тези, които не влязоха да гласуват, осигуриха избирането на мадам "ЙЕС" и на този пост. Ако те бяха гласували против, каквито закани отправяха, тя изобщо нямаше да помирише това министерско място - 103 гласа за избирането й - това е ПОЗОР. А и ДПС и Атака да не се правят на опозиция - в опозиция е тази партия, която е в парламантарната зала и гласува против неизгодни за България решения.

17

Пръмова е продажница

преди 8 години

"Ако търсим красива и скандална жена за министър и Гери-Никол може да заеме поста", иронично предложи Георги Кадиев.Само че Пръмова-Кунева не е красива и скандална , ами е грозна и продажна. Така , че по-добре Гери-Никол.

16

1

преди 8 години

Колко ли си плаща Местан за да го включват в новините ?Яно малкло защото вече не е във водещите !

15

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

МАДАМ "ЙЕС".......пак ви разказа играта на комунягитееееее......ха,ха,хаааааааааааа...ПАК , ВИ ИЗПЪРЗАЛЯ ----КАКТО ВИНАГИ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА....

14

Анонимен

преди 8 години

Мадам "Yes" изобщо трябва да бъде изхвърлена от политиката.

13

Фен

преди 8 години

Е па защо не.Гери Никол поне е по-млада и по красива.А и може повече работа да сврши.

12

диагноза

преди 8 години

"Ако търсим красива и скандална жена за министър и Гери-Никол може да заеме поста" - ????????????

11

OMG_Lucker

преди 8 години

Добре де, тази женица с кривата физиономия докога ще ни се пробутва в политиката за всевъзможни постове, това искам да знам аз? Нелицеприятна тваp. От жените в политиката тя ми е най- омразна, а от мъжете я водят едва неколцина (Цвък, Р. Овч.) и още неколцина са на нейното ниво. Толкова ли няма кой друг?

10

Анонимен

преди 8 години

От древни времена се знае,че когато в едно общество управлява беззаконието и морала е на най-ниско ниво не може да има процъфтяване на изкуства,архитектура,живопис,наука......т.н.Българите ако не разберат в каква "черна яма"ги вкарват няма скоро да се оправят.Целият парламент е за освобождаване и за свикване на Велико народно събрание.

9

Анонимен

преди 8 години

Как може този увяхнал и недоразвит човешки тип Кунева да ръководи МОН? Реформаторите и ГЕРБ дърпат държавата надолу и това се вижда от цялата общественост и се приема за нормално.Кунева за толкова години показа неспособност да се справя със поставените и държавни задачи,също се разбра,че работи за "чужди интереси" и те я подкрепят в безметежното и нахалство да запази "статуквото по българските земи "и в България да няма разцъфтяване на икономика,изкуства,образование,здравеопазване и т.н.

8

vlady

преди 8 години

За главен мюфтия се изискват висше духовно образование и стаж като ходжа. Кунева не покрива нито едно от двете изисквания.

7

Анонимен

преди 8 години

Сидеров: Ако я питате, Кунева е готова и за главен мюфтия. Меглена Кунева е стар кадър на БКП. Ако я попитате, тя има готовност да стане генерален секретар на ООН, на ЮНЕСКО, на Международната детска асамблея Знаме на мира, даже и за главното мюфтийство е готова.

6

ПАРАДОКС

преди 8 години

ББ освободи Танев и го назначи за съветник.А досега кой го е съветвал по въпросите на образованието?Как до този момент нямаше съветник и изведнъж-вече му трябва.Медиите са продажни-всички го твърдят и спретнаха този скандал,защото за скандала с нахлуването на ББ във ВСС,SMS-те,вече никой не говори.Мутрата управлява от скандал в скандал и това вече не възмущава никого.Заемите,които се изтеглиха се баснословни,но и за тях никой не говори.Важното е хората да вдигнат ръце от всичко и да се примирят.

5

Един

преди 8 години

Който и да стане министър на образованието е редно преди това да покаже грамотност, като се яви и получи положителна оценка на матурите за 12 клас.

4

Анонимен

преди 8 години

"По време на дебатите за избора на Кунева депутатката от "Атака" Магдалена Ташева напомни, че кандидатката се забърка в лобистки скандал, ставайки консултант на банка след излизането си от ЕК."Посредством същата тази банка BNP Paribas бяха инвестирани 4 милиарда в атомната централа Черна вода в Румъния, но инвестицията на пръв поглед изглеждаше безсмислена, защото АЕЦ Козлодуй държеше пазара и за Черна вода нямаше да има клиенти. Само на пръв поглед изглеждаше така.

3

1

преди 8 години

Ако Кунева не бъде подкрепена от минимум 121 депутата следва О-СТАВ-КА на цялото правителство!