22

Анонимен

преди 8 години

Махат ги заради санитарни проблеми !Защо нямат канализация, вода и ток това е задължение на държавата.

21

Анонимен

преди 8 години

Това е дискриминация защо закачат братята ни те имат права !

20

Пацо

преди 8 години

Iri, какъв расизъм? Стига с тези клишета... Всичко в днешно време се свежда до 4 думи: расизъм, дискриминация, политическа поръчка и невинен! Това са основните употребявани думи по телевизия и медии... Сами си правете изводите

19

Iri

преди 8 години

Една дума - расизъм!Не съм предполагал че такова нещо може да се случи в 21 век в сърцето на Европа. Власите са длъжни да осигурят санитарни условия на бедните хора. Трябва да отзовем посланника си от Франция докато това варварство не бъде прекратено!

18

Дедо Гого

преди 8 години

Бре, ами сега ! Защо спи посланика ни във Франция ? Я, веднага да смъмри Оланд...

17

Анонимен

преди 8 години

пратете ги в Кьолн. Ония както са загорели за нула време ще ги приобщят :)

16

Анонимен

преди 8 години

Двойният стандарт в действие!

15

Стоян

преди 8 години

Как ще живеят в покрайнините на Париж,дайте им под Айфеловата кула да направят катуна,колко място само има.

14

Анонимен

преди 8 години

Ама как така, няма ли да ги интегрират? Не е ли бутането на ромско гето незаконно? Какво стана, бе, дами и господа французи?

13

Анонимен

преди 8 години

"Властите се позоваха на опасения, свързани със санитарната обстановка"Трябва и ние да започнем да използваме тази опорна точка, писна ми Белгия и Франция, (Брюксел и Страсбург) да ми обясняват как трябвало да спрем бутането на ромските гетаза щото те имали "права".

12

Анонимен

преди 8 години

Как не ги е срам. !!! А правата на човека?

11

Анонимен

преди 8 години

Какво нехуманно отношение на френските власти. Защо не им са прекарали ток и канализация? България да пусне протестна нота, и да отнесе въпроса напрово в ек за правата на човека. Агенти на бхк са на мястото, и се грижат за психичното състояние на ромите. Ромите отказват помоща, като заявяват че искат да са на социялни помощи, и да крадат, било им тяхно право.

10

Бинго

преди 8 години

До Анонимен 12И православните са част от Европа.Ако източноевропейците не бяха толкова дълго време изкуствено противопоставяни на западноевропейците /заради нечии интереси/, сега едни други нямаше да са най-силната в света държава. За да са най-добре, онези от Уолстрийт прилагат правилото "Разделяй и владей".

9

Щурчо

преди 8 години

Франсетата да не си правят оглушки.Така, както преди няколко десетилетия приеха толкова много араби само защото те идвали от бившите колонии н Франция, така сега ще приемат и ромите, които идват от други части на Европейския съюз.Ние не се справихме с интеграцията, нека сега те да покажат как да стане това.Ако а граждани на ЕС, тези роми са си у дома в която и част на ЕС да отидат.

8

Анонимен

преди 8 години

Балкански субекти ръсят мнения, отново.Когато Европа иска да сме по-меки- виновна.Когато Европа, втвърди отношението- отново виновна и лоша.Ами, недейте да ходите там. Като не ви харесва- отивайте в тайгата, където има само чистокръвни славяни, православни. Щ се насладите на живота.

7

Judge Dredd

преди 8 години

Ама защо така?! НЕ МОЖЕ!!! Интегрирайте ги!!! Покажете им "европейските ценности"!!!

6

X

преди 8 години

Не ги е срам, да събарят постройките на хората, това не изглежда много европейско а ?

5

Анонимен

преди 8 години

Стига сте ги гонили и Айшето иска да ходи по Шанзелизето!

4

Интегратор

преди 8 години

Франсета - нещо да нямате проблеми с интеграцията? Нали ние не сме правили нужното да ги интегрираме тези . Как може да им бутате къщите, нарушавате им правата ей.

3

Анонимен

преди 8 години

Французите са расисти- от къде на къде незаконно влезли в Европа навлеци ще им осигуряват жилище, помощи, а на европейските граждани - НИЩО? какво като са роми - нима те нямат същите права като ромите от Алжир, Мароко, Тунис,Бангладеш, Афганистан?