106

Хера

преди 8 години

Odysseus,ти си един гнусен и лабилен драскач.От изразите с които опонираш,имам сериозни съмнения относно българската ти индентичност.Отвратителен си!!!

105

До 241

преди 8 години

Явно си доста малък и няма как да знаеш.Когато имахме подкрепата на СССР имахме и техните пазари.В България се живееше спокойно и се градеше.За цените няма да говоря.Имахме здравеопазване и образовтелна система на световно ниво и напълно безплатно.Имахме национално самочувствие.Ако се върнем в още по-далечен план,ако не е била Русия,бабати е щяла да се казва Айше а ти Мюмюн.Анадънму

104

Мдааа

преди 8 години

То и нашето законно избрано правителство покани турските ВВС да ни пазят.Сега чакаме и помощи от САЩ под формата на кутии с вазелин.

103

ХТ

преди 8 години

Кои ние бе Оди сей?Аз съм българин и ми дреме единствено за България.Обаче ми писна такива като теб за 20 лв на ден да ръсят тъпотии.Кажи ми едно добро нещо направено от САЩ за България?Само едно,и гася щайгата.

102

Хамерикански толуп

преди 8 години

Аз да попитам плюещите по всичко Руско,какъв го дирят НАТО/разбирай Америка/в Украйна?Какви интереси имат там и какво защитават.Украйна не е нито член на ЕС,нито на НАТО.Всичко е провокация от страна на "демократичните" и "добри" чичковци от Америка,трупащи милиарди долари чрез оръжейните си далавери.За тях е важно винаги да има военни конфликти от които печелят само те и страдат всички останали.Единствената пречка за тях е Русия.

101

РЕАЛНО

преди 8 години

Отдавна,НАТО и САЩ са ни определили като фронтова зона--демек,ние сме просто пушечното месо-разходният материал при евентуален конфликт.Неразбирам защо някои тук се радват-сигурно са самоубийци.....

100

Джукър

преди 8 години

Приятелите на Русия ги виждаме на какъв хал са. Не, мерси. Искам с цивилизацията (въпреки, че малко не се вписваме там с толкова простоват/русофилски народ), не с диктатурата!!!

99

Анонимен

преди 8 години

Гледате ли как е у.шанки ?Източна Европа иска американско присъствие!

98

Анонимен

преди 8 години

@ 216"... Американците са освободили местното население -индианците.После те побеляли."ХаХаПо твоите шеги, разбираме че АМЕРИКАНЦИ са открилили Америка и са почнали да "освобождават индианците"А знаеш ли от колко народности са тези "американци освободители"? Тоя "виц" само руснак може да го измисли , без да знае че руснаците също имат от тогавашни изселници.

97

Анонимен

преди 8 години

От Русия само лошо може да се чака

96

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 220 че то имате ли контейнери за *** в ленинград бе хибридче руско

95

леля Елка ..

преди 8 години

пак реди хибридни трели, под акомпанимента на хамбасадата.

94

До 189

преди 8 години

уау, уау, уаууууу......Брех, колко сме "милосърдни"....нато-нациките просто "не искали" да "смажат" руснаците!!!!!! Абе, умнико, това войнствено племе, което започва историята си с ИЗТРЕБВАНЕТО на 90 милиона индианци, АКО МОЖЕХА И НЕ ГИ БЕШЕ СТРАХ, ДОСЕГА ДА СА НАПАДНИЛИ РУСИЯ... Дип че хубето си е голем страх.....

93

поверително

преди 8 години

НАТО ще декласифицира някои поверителни материали. А именно, че шефовете на НАТО са пълни ***!

92

искаме мир!

преди 8 години

Не искаме Нато, искаме мир!

91

Анонимен

преди 8 години

До ShoppТолко си смотан че ако ти дадат вилица да си избодеш очите - няма да уцелиш. Аре

90

тука има, тука нема

преди 8 години

По заповед на Вашингтон: Източна Европа "за" военното присъствие на САЩ

89

Анонимен

преди 8 години

НАТО е добре организирана престъпна група! Ем ни рекетира ем го пишат "за " по медиите!

88

Анонимен

преди 8 години

И кво прави нато ?

87

Анонимен

преди 8 години

До Shopp и съученичката след негоАбе детскоградинци това сами ли го измисляте или ви го пише в наръчника по празнодумие?