18

анонимен

преди 8 години

балонът скоро ще се пукне и пак ще се почне разпродажба на имоти които не могатда си покриват вноските

17

Manwithnoname

преди 8 години

До гладОпитах се да ти дам повече от един "+" на мнението ти, но не успях :)

16

Честито!

преди 8 години

Чуждестранните инвестиции в БГ имоти за 2015 година намаляват 4 пъти спрямо 2014 година. Който иска, може сам да си потърси информацията. На печелившите - честито!

15

адрес

преди 8 години

...и къде отива тоя ръст на цените при 7.4 % комисионна за брокера?

14

Митничаро

преди 8 години

Неее, няма никакво "раздвижване" на пазара на имоти, нито цените са се повишили. Просто няма купувачи. На Бетономорието също ще отидат малко хора И тази година, нищо, че утре-вдругиден ще пуснете платена пропаганда и за там, колко било хубаво и как западните туристи се редяли на опашка да резервират почивки.

13

Физджералд

преди 8 години

Абе хората отдавна ви знаят, че рядко обозначавате платените публикации, но не са толкова глупави, че да не могат да ги разпознават. Апропо, тенденцията е цените да падат. Това, което беше до 2008 г. няма повече да се върне, защото свършиха абдалите, които купуваха на онези двойно и тройно завишени цени.

12

...

преди 8 години

Юрууууууш! Купувайте, че не остана! :)

11

Анонимен

преди 8 години

втори пореден ден пускате измислици-премислици за софийския имотен пазар. и утре ли да очакваме платена публикация? аман от глупости.

10

Без значение

преди 8 години

Нямам представа колко е вярна информацията, обаче в квартал като Младост..... да си намериш апартамент ново строителство.....завършен и с акт 16 е почти мисията невъзможна. Скоро преминахме през това. Има тук-там по някоя обява, но 90% от тях са нереални.......

9

бг

преди 8 години

Смешнициииииииии идва и вашия ред както горивата ,храните,услугите и детските вървят надолу и вашия бало се спука и нелъжете селяните ,които в София никога няма да дойдат

8

Анонимен

преди 8 години

Стига сте лъгали, че вече досаждате.

7

Боби

преди 8 години

моя апартамент го продавах 1,5 година и накрая трябваше да му сваля цената под реалната да го разкарам,явно живея в паралелен свят от този написал статията

6

Анонимен

преди 8 години

Поредната платена статия на измислените ни брокери. Имало ръст на продажби пълни глупости, виж за спекулираните по високи цени съм съгласен. тука всичко некачествено е и скъпо

5

Лалала

преди 8 години

Такива "новини" се пускат буквално през два месеца и винаги цените се повишават, търсенето се повишава и това от години.

4

Михо

преди 8 години

Това е пожелание а не констатация !

3

Брех да му се невиди

преди 8 години

По голяма лъжа е само обещанието на М.Кунева, че щяла да се справи с образованието.

2

Онзи

преди 8 години

До АнонименТи си измислен ръб, излез си от стаята и поразгледай как всичко се разпродава още на зелено, пък тогава говори кое било измислено. В момента има глад на пазара за качествени апартаменти в развиващите се квартали. Цените сравенено с миналата година са се увеличили с много!!!

1

Анонимен

преди 8 години

София е красив град, а това с продажбите е абсолютна измислица.