20

Анонимен

преди 8 години

*** неизМитов ромеите са му запушили устата с пара поли мегали пачки евракис!

19

Наблюдател

преди 8 години

На българското правителство може да се разчита само ако има далавера за него и кръжеца около него. За Бат Бойка като няма комисионни не го интересува.

18

Дедо Гого

преди 8 години

А, стига подлагане на всеки срещнат ! Стига !!! Ако нашите фермери бяха блокирали пътя, гърците щяха да ни осъдят за нула време да им платим за загуби. Що за създания живуркат по тия министерства - кеф ти Външно, кеф ти на Просветата...

17

Анонимен

преди 8 години

До HELLAS ARMED FORCESДа ти го.......... разбития гръцки ***.

16

Махнете го!

преди 8 години

Кога най-после ще махнете този гол *** от Външно? За номинацията за ООН било рано, за затворената граница - ако се наложи...Налага се да го махнете по най-бързия начин да си кара медения месец и да дойде някой, който разбира и му се работи за България, а не за ....

15

Анонимен

преди 8 години

Свещената ви гръцка земя е някъде из Африка. Ходете там и си я пазете! А на южните Балкани земята си е наша, а гърците сте нашественици, не бива да го забравяме това!

14

Веселин

преди 8 години

дрън,дрън,..........бюрокрацията в действие.5 дена за това ,5 дена за онова .....и то ще дойде пролетта и всички ще се хванат да сеят земите си и няма да има блокада:):):)

13

Роската П

преди 8 години

Не бива да пускаме съобщение до Брюксел, така ще дразним нашите европартньори Гърция.Нека да имаме повече толерантност и да поживеете още 1-2 седмици в тировете.Очаквам от всички тираджии толерантно и евроатлантическо поведение.

12

Оставка

преди 8 години

Това некадърно управление да си отива, лошото че не виждам поне малко по-свестни.

11

до Пеевески

преди 8 години

Ти очевидно хабер си нямаш от транспорт, каква Македония и Турция те гонят, когато например камионът трябва да стигне до Атина?А известно ли ти е, че са блокирани и границите със споменатите държави?

10

Национал

преди 8 години

НЕКАДЪРНИЦИ! Нищо повече.

9

?!

преди 8 години

Има ли нещонормално в нашата държава?

8

asdf

преди 8 години

Е, може и ЕК да не са информирали, но информираха българския народ през медиите. Това е и цялата политика, която се води във всички насоки - медийно лаене и никакви реални действия зад него... но няма проблем, ще търпим още поне сме си овце

7

Анонимен

преди 8 години

Митов, чии интереси защитаваш?На българските граждани или на гръцките тарикати!Абе няма ли някой да се поинтересува от проблемите на хората ве!От всякъде ни мачкат нас!

6

Анонимен

преди 8 години

През това време тези по камионите ще изпопукат.....Е-бем ти бюрокрацията!

5

Дядо Петър

преди 8 години

"Управляващите" ни некадърници ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ЗАДЕЙСТВАЛИ ПРОЦЕДУРАТА В БРЮКСЕЛ. Защото, очевидно, са свикнали всички въпроси да решават чрез намесата на КАПО ДИ ТУТИ КАПИ (като във всяка уважаваща се мафия), а не по законния начин.

4

Анонимен

преди 8 години

нашите пак не разбрали кво се прави при извънредна ситуация. некадърници. има незавършили студенти по-кадърни от вас

3

Анонимен

преди 8 години

Митоff, събуди се бре момче, да не дойдат камионите пред външно, МС или парламента.Нали заедно с Гърция сме в ЕС, още първият ден трябваше да се задвижите, а не да оставите хората да висят по ГКПП-та.Какво значи "ако се налага"? Кога според управляващите ни ще се наложи???

2

Анонимен

преди 8 години

Е от кой да получи?!))От некадърниците дет ни управляват ли ...

1

Анонимен

преди 8 години

Митов каза че ги е информирал, а май е излъгал