19

До 19

преди 7 години

А много ли е хуманно да убиеш човек в разцвета на силите си.А тъ..пако.

18

Анонимен

преди 8 години

Грозно! Да убият възрастен човек на края на живота му!!! Изродско!

17

.

преди 8 години

До БГ гражданинА ти що не си гледаш Калоферската демокрация, а си тръгнал на другите акъл да даваш дали да екзекутират убийците или не?

16

.

преди 8 години

До ДемократеПроблема ти е, че освен собственото си село, нищо друго не си виждал и през крив макарон.Живей си и си коментирай в блатото на воля.

15

Демократе

преди 8 години

Съвършено излишно е да коментираму значението на разни думи. Действителността е малко по-важна. А тя е изкривена. Ако ти можеш да живееш нормално в разни дефиниции и етимологии прав ти път презокеански.

14

Demokrat

преди 8 години

Пичове, да ви го кажа пак, щото явно бавно стопляте.Ограмотете се за значението на думата демокрация и тогава коментирайте.

13

Judge Dredd

преди 8 години

Изказването на палестинеца бе в ООН.

12

Judge Dredd

преди 8 години

До 10 - свинаря:Цензурата ще става още по-силна, като това ще бъде оправдавано с "толерантност", "разбирателство" и т.н. В българският език думата за "цветнокожите" в България е ***, а не ром. В един момент няма да можеш да изразиш мнението си. Има записи в ЮТЮБ от изказване на представител от Палестина, в което той говори за издевателствата от страна на Израел. Никой не реагира по какъвто и да било начин. Гробна тишина. Става страшно...

11

до 4

преди 8 години

Те и без да превеждат не използват правилно времената.

10

Анонимен

преди 8 години

Трябвало е по-бързичко да действат.

9

свинаря

преди 8 години

И аз да питам,защо думата н.а.п.а.л.м е цензурирана? Поради какви съображения?

8

Анонимен

преди 8 години

Ако не беше тази демокрация, сега нямаше да ти четем словесните диарии, защото нямаше да има нито компютри, нито интернет. Иначе за друго не съжалявам.

7

хахаха

преди 8 години

каква демокрация само-отново характерните данни за държавата гето, с най многобройните затвори където броя на затворниците приближава броя на работещите в активна възраст.Държавата където в 21 век официално има регистрирани поне два концлагера за мъчения на неудобни политически затворници.Къде са хомотата от амнести инт.или хелзинските пхрроститутки да вият като вълци.

6

с

преди 8 години

Много интересно, защо думата н.апалм е цензурирана? Във Виетнам цензурата ако работеше така...

5

с

преди 8 години

Еми велика си е, кво? Къде другаде можеш да си купиш хляб, сирене и патрони от един и същ магазин? Къде другаде вероятността да те застрелят посред бял ден на случаен принцип, или в училище или на улицата, е в пъти по-голяма от вероятността да не те застрелят? А и какво по демократично от това, държавата ти да учи другите на демокрация чрез ***, дронове и бомби? Супер си е от където и да го погледнеш. Наяждаш се с ГМО *** от някой Фест фууд, после се прибираш, взимаш си М16-ката и излизаш

4

До Кой

преди 8 години

Колкото и да ти е тъжно, това е най-великата демокрация в света.А ти се поограмоти малко за заначението на думата демоктация.

3

BG

преди 8 години

Редакторът да се научи как са превежда и някои глаголни времена в българския. Какво е това "Двамата обраха посред нощ..."? Да не би да помни новината от 1979г? Правилният превод е: "Двамата обрали посред нощ..."

2

123

преди 8 години

Няма прошка ! Ако тея живееха в пост-социалистическа русофилска България щяха да им лепнат само няколко месеца условна.

1

Кой

преди 8 години

"Най-великата демокрация в света!"