8

Анонимен

преди 8 години

Явно тук има изключително прости представители на Хомо Сапиенс. Другарю 7, известно ли ти е че малария и тиф не са ВИРУСИ? Маларията се причинява от ***, а тифа от бактерии. Известно ли ти е изобщо какво представлява ВИРУС? В този смизъл другаря 1 е много прав, защото ако ВИРУС се разпространява от комар, то и в двата случая зика или спин, комарът може да го разпространи. Ама няма кой да мисли, прости люде от 6 и 7.

7

Анонимен

преди 8 години

Умнико,СПИН не може да се пренася от комари и други насекоми и това е доказано,докато зика,малария,тиф и много други може.СПИН може да хванеш и от тоалетна чиния,ако седнеш преди да е станал предишния,така,че внимавай.

6

До 1

преди 8 години

Толкова си т.ъ.п., че трябва спешно да се застреляш. Само като види човек колко идиотщина има в кемнтара ти и става ясно, че имаш интелигентността на умствено изостанал.

5

Божил

преди 8 години

"Зика" закача нов тенекиен вирус на опашката на доверчивата аудитория: кой се вързал - вързал,все е файда! Тия кьорфишеци са удобно прикритие за тлъстите световни далавери,които въртят глобалистите зад гърба на човечеството.

4

Зиг

преди 8 години

Наскоро имаше статия, че огнището на Зика е същата локация, където 2015 са пуснали някакви ГМ комари. Само мъжки екземпляри са били ГМ, като идеята била, при оплождането на женските, плодът да не оцелее и така да намалят популацията. Направили изчисление, че около 3-4% от яйцата можело и да оцелеят. Ама се оказало, че % е по-висок. И се размножават. И сега умниците не знаели какво ГМ поколението можело да натвори. И те така.

3

Анонимен

преди 8 години

Не се прихваща ако го вкарваш сгънат на две!

2

Зиго

преди 8 години

Нов спин нещо, а или...?!

1

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега учените, журналистите и политическите лица да обяснят лъжите си, че СПИН не може да се предава от комар. Излиза че вирусът ЗИКА може, а СПИН не може. Изобщо нали вирусите не можеха да се предават от насекоми? Съвсем се оплетоха в измишльотини.