5

Русия не е жандарм

преди 8 години

6, объркал си се относно руския президент.Истината е, че малко преди да произнесе знаменитата си реч пред Асамблеята на ООН (28.09.14 г) и да стартира атаката на ВКС на РФ срещу международните терористични групировки в Сирия (30.09.14 г), Путин отиде във Ватикана и там папа Франциск му връчи медала Миротворец, с което му засвидетелства желанието на Глобалния Предиктор за слагане на край на зачестилите цветни революции, арабски пролети и горещи точки, инициирани и финансирани от СПЩ.

4

Анонимен

преди 8 години

ако Европа е "баба" то непонятно какво трябва да е Китай, чиято цивилизация е в пъти хиладолетия по стара от европейската. Лукавство, сервилност или типично западно лицемерие, което папата е усвоил ? При все че това е по-добър папа от предишните ужасии .

3

Анонимен

преди 8 години

Папата е жалък и отчаян опит да се попречи на близостта между Русия и Китай. Не става, дедо попе, нещата отиват в друга посока.

2

Анонимен

преди 8 години

Франциск ли е на снимката?

1

Анонимен

преди 8 години

Във втората половина на миналата година глобалният център за управление беше преместен от територията на наглосаксите в Китай. Естествено е все повече лидери да протягат ръка.