20

Боби

преди 8 години

До Анонимен 36АноУмниРашки анализатори са го смятали Войната в Сирия ще струва на Раша 3 Милиарда $ за година при курс 100руб/1$Такива суми за нас са огромни но за страни като РФ, големите от ЕС, Китай, Индия а за САЩ да не говорим са малки суми.Както е казал "поета" за ядене пари няма да има но за Война винаги ще се намерят.

19

Анонимен

преди 8 години

Много ясно, че няма какво да правят там американците в момента!Сега е време за путиновото финално соло, след което идва очаквания разпад на росия.Всеки ден война там коства на северно-азиатския сатрап стотици милиони долари, които той няма.Приходите от петрола и оръжието намаляват, цените растат, а гадните супермаркети имаха наглостта да сложат дори по сламите и водката датчици против кражба?!!!!Отказвам да приема, че великия руснак е паднал толкова ниско, че да краде салам!

18

Оо

преди 8 години

Ооооооооооо

17

Аспарух

преди 8 години

На западните наглеци,трябва се отговаря решително.Те съдадоха,финансирах и продължават да финансират(плюс още куп техни арабски сателити) терористите във всякакви фракции на територията на Сирия и Ирак.Асад бил проблема.Да проблем е,че излезе истински лидер и не даде страната му да стане заложник и кукла на конци на САЩ и сие!

16

АТАКИСТ

преди 8 години

Шоп, примерно като никовете ти! Допреди малко се пишеше ШОП( образно казано). Не те ли е срам?

15

аноним

преди 8 години

АБЕ ТОЗИ ПУТИН НЯМА ЛИ ДА ГО ПРАТЯТ НА ДЪЛГО ЛЕЧЕНИЕ В СИБИР ??? ДА СЕ ОСВОБОДИ РУСИЯ ОТ ТЕЗИ ДОЛНИ МИЛИЦИОНЕРИ !!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Ще пращат, няма да пращат..Това прилича на правителствена шизофрения !

13

1492

преди 8 години

Още една година и като дойдат републиканците, ще се нормализират нещата в световен мащаб. Където трябва бой ще се яде, миролюбивия Обама щего няма, айде стига хаос...

12

Мучачос

преди 8 години

Кери да не си вади керистето и да харчи милиарди за огнестрелни железа,а да изпрати кораби да си пре вересиите,/за мигрантите става въпрос./Както е тръгнало,след време и европейците ще станат ходещи скелети от състрадателност и "добре сте дошли братя арабуси и африкански щрауси."

11

като наакани са

преди 8 години

Абе нещо за свалените по погрешка от приятелски огън краварски хеликоптери на 23.01.2016г. тоя няма ли да каже или само ще дрънка врели не кипели.

10

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

О оооо продажните ни медии бутат заглавия едно след друго за краварските ***!!Вижте другото заглавие световните агресори Фащ щели военно да укрепват източна европа защото мислели били че Русия щяла да ги превземе!!!!!Карлуково да се произнесе по диагнозата на бушмените от ФАЩ!!!!

9

АТАКИСТ

преди 8 години

Опппаааа, нали се борихте навсякъде с главорезите, бе драги хамерикански уро.ди? Първо беше Милошевич, след това Садам, Кадафи, но видиш ли ти тия от ИД са пред тия хрисими душици?Разбрахте ли сега всички соро.соидни бо.клуци във форума на кого служите? Разбрахте ли двойния стандарт на господарите си? И след това за какви да ви имам, освен за бо.клуци като самите ви господари хамериканци? Соросо.идна *** ***- това сте вие..Странджата, Василев, Шоп, Старбъкс, Одисей, Българин, БГ.

8

Анонимен

преди 8 години

Садам,Милошевич,Кадафии още и още,диваци дивашкият живот на тази планета ще свърши,виждате пуснаха се вируси,населението ще се намали драстично.Диваци вие не разбирате

7

Анонимен

преди 8 години

Давайте диваци ,хайде уволнете Кери .Диваци ,идил е франкенщайн,с командири и бойци от Чечня,Грузия ,Русия и радикални елементи от запада,оръжията са от всички а Тойотите от Япония.Диваци има неща които не разбирате,давайте уволнете Кери .

6

Анонимен

преди 8 години

"Без US войски в Близкия Изток" - благодаря Господа за това! Коя държава е щастлив след след намесата на САЩ? Навсякъде - само война, глад, смърт... Нищо друго!

5

Анонимен

преди 8 години

Брат брата око не вади.

4

Анонимен

преди 8 години

ПО СКОРО ВИЕ ЩЕ ИГРАЕТЕ.ПО СВИРКАТА НА ВОЛОДЯ,ЯВНО Е ЧЕ ИМА НОВ ШЕРИФ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК КОЙТО ОПРЕДЕЛЯ ПРАВИЛАТА.

3

Анонимен

преди 8 години

Ще започна да уважавам САЩ, когато спре да се чува за нея, както Канада и Нова Зеландия. Този континент трябва да миряса.

2

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Защо бе Керчо???Нямате вече бомби или не останаха болници,училища,сватби,погребения и кръщенета да БОМБИТЕ!!!

1

Анонимен

преди 8 години

ЯВНО СИ СИ НАУЧИЛ УРОКА ОТ ГУРУТО ЛАВРОВ,НЕ СИ ПЪХАЙ ГАГАТА ТАМ КЪДЕТО Е СИГУРНО ЧЕ.ЩЕ ИЗГУБИШ.