70

Българин

преди 8 години

Чудя се коя е по-голям ***... Тачър или Кунева?

69

Гнил ябъл

преди 8 години

Кунева трябва да бъде клиент на прокуратура, ако има прокуратура в България и ако няма влияние на френски банки и един гнил ябъл, които да препятстват справедливото й превръщане в клиент на хипотетична българска прокоратура.

68

койчо

преди 8 години

Кунева най много е заслужила това:ВЪН КУНЕВА ОТ ПОЛИТИКАТА!!!!

67

георги

преди 8 години

В нашата държава дай им да управляват готовите пари. Веднага има хора готови да поемат "поличестката отговорност". Всичко държавно е запустяло и застаряло, където трябва да се вложи повече от колкото да се изкара - за там няма хора, обаче за готовите пари веднага има готови хора. Държавата прави най-много глупости и е най-смотания стопанин. Вижте за пример горите ни - приличат на джунгли. Обаче държавата гори не продава. Дори и да продаде нещо, то ще е на наши хора за да крадът - далавера някоя

66

георги

преди 8 години

Свършиха ли даскалите, че кунева да е министър. Пожарникар - премиер, учител по спорт - мвр министър. Художник-пияница министър на културата. Мекушав собственик на строителна фирма - президент, бивша секретарка в МРРБ - министър. Кукления театър го подкараха съвсем през просото. В край на сметка да си министър на определена сфера трябва да си работил в нея поне 15-20год. и да имаш поглед и на силните и на слабите периоди, да знаеш кой как може да те измами, какво може да се подобри и т.н.

65

Анонимен

преди 8 години

Ще питате за златния пръст на Волен и за Орешарски. Тогава викахте - Бойко, та Бойко. На ви сега Бойко.

64

ля ля

преди 8 години

махнете този *** от правителството !!! с нищо не е заслужила

63

Българин

преди 8 години

Хубавото е срещу "червената кукувица" ще гласуват БСП, ДПС, АТАКА, АБВ и ДСБ заедно и ДСБ заедно, с кой ще гласува ДСБ с тях ..

62

Анонимен

преди 8 години

Тя има същия тъпунгерски поглед и излъчване, като предишния министър. Може би ще постигне колкото него. Въобще на този пост гледат да пробутат винаги най-тъповатите бездардници, защото иначе няма как да се изпълнява целта за затъпяване на младото поколение и превръщането му в евтин бачкатор. Най-добре БокоТиквата да стане министър на образованието,аОчиларката премиер. Тогава да се надяваме че тоя народ ще се пробуди и ще им развърти тоягите на гнусните лайнопроизводители от парламента.

61

Rast

преди 8 години

Reji ministerstvata.Sha karame bez ministerstva.:-):-):-)

60

Анонимен

преди 8 години

Тази овца да не би да се сравнява с Маргарет Тачър?? Чак настръхнах!

59

Гост

преди 8 години

То не е въпроса колко я подкрепят , а колко депутати ще има в залата. Според нашата конституция министър или министерски съвет се избира с просто мнозинство или ако в залата има 121 депутати и има кворум са достатъчни 61 гласа. Така , че тези дето не подрепят , уж , утре може просто да ги няма и кандидатурата да мине. Циркът е пълен както винаги.

58

Анонимен

преди 8 години

Никой не иска Пуйката за министърка

57

Край

преди 8 години

Кунева да се учида плете чорапи и търлъци. Това е юристка която не е влазала в съд и реално не може нищо. Жалка и тъжна персона с претенции.

56

Анонимен

преди 8 години

Sravnenie s Margaret Tacher e neumestno, ne sme Anglia, otdelno e unizitelno samata tia da obiasniava zashto triabva da e ministar.

55

калеко Алеко

преди 8 години

От бандата на Боко има ли един министър, който да е компетентен в областта, в която води министерство? Не бяха пожарникар премиер, учител по физкултура вътрешен министър и не знам какви още, а сега и тая хамелеонка, която се навира навсякъде.

54

до 71

преди 8 години

Говорим за манталитет. Когато селянина отишьл в града, станал градски тарикат. А всички сьселяни под него обиждал на селяни

53

Голям смях

преди 8 години

"Макар и да няма подкрепата дори на половината избраници обаче тя може да стане министър, ако поне 25 депутати от обявилите се срещу нея не влязат в плерната зала и не участват в гласуването."И това ако не е пълна демокрация-може и да не ходиш на работа,може и да не вършиш нищо дори и да отидеш.Да е жива и здрава раята,още много хилядолетия да работи и да мълчи.......

52

Анонимен

преди 8 години

"Тя се защитила: Маргарет Тачър беше и премиер, и министър"Само че Маргарет Тачер не е била от привилигировано за времето си семейство и е защитила Ph.D. при Дороти Ходжкин.

51

до 70

преди 8 години

Не селянин,а *** е правилно! Селянинът е работлив човек, не градски тарикат...