43

Папагал

преди 8 години

До Тъжен факт за БоковаЧовече, ти си като папагал - едно и също сто пъти под различен ник! Много пък си наясно кой какъв е, като че теб Дева Мария те е раждала! Стига! Да не би политиците в САЩ, Западна Европа всички да са се родили с крилца? Тук става дума за възможността българин и с това България да заеме поне веднъж достойно място! Има ли нужда да ти се обяснява? Или пак Вуте да е зле?

42

Анонимен

преди 8 години

Mitose Bokuva nito Dr komuniska stalenka na maj manieri mnogo e Smeschna Georgieva i dvete sa ot bkp i s Rod vraski komunagi ima mladi jeni s esizi hubavi ne kato tesi babi ot bkp

41

анонимен

преди 8 години

това е последен шанс за българия такъв няма да има в следващите 1000 години

40

?

преди 8 години

Камелия Цветанова, прочетете ОЩЕ ВЕДНЪЖ КАКВО е казал Митов! МАНИПУЛИРАТЕ казаното; не Ви прави чест! Написали сте ПОДВЕЖДАЩО ЗАГЛАВИЕ, за да правите СКАНДАЛ от НЕИЗРЕЧЕНИ думи! Не трябва да бъдете журналист тук, а при Пеевски.

39

Анонимен

преди 8 години

Малкият Чурчо Митов не е много наясно с езика, който би трябвало да му бъде роден (ако не беше *** безроден). "Изиграем" на български означава "прецакаме", "прекараме" и т.н. Това, което уж има предвид Митовчето, се нарича "отиграем" и всъщност е спортен термин, а не политически. Макар че е повече от ясно, че Литъл Мит наистина има превдид "да изиграем кандидата си", т.е. да го прецакаме от злоба.

38

Учуден

преди 8 години

До ШибиРибиИли Куневата... Нали според Правителството тя става за всичко... :-)

37

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е цялата предателска и престъпна п.аплач,организирала и реализираща унищожението на националните ни икономика,образование и здравеопазване и геноцида над българския народ след 1989г да бъдат опандизени и осъдени на доживотен затвор!Останахме 4 млн!

36

Анонимен

преди 8 години

Не искам нито Бокова, нито Георгиева! И двете са срам за България!

35

дедо ви

преди 8 години

Първо трябва да се пита американското посолство, после ЕС и к`вот кажат ! Това иска да ви каже Митов, ама вие сте *** и не сте го разбрали !

34

ля ля

преди 8 години

спекулирате с жената! нека да е секретар и стига сте искали и завиждали! това пък вашето граници няма! за Бокова!

33

Анонимен

преди 8 години

"Германия е дръпнала напред след Втората световна, зашото им е наложена лустрация. " - Е когато не обичаме да четем така пишем глупости и се изказваме неподготвени

32

Анонимен

преди 8 години

Ако трябва Митов да избере подходящия момент, той ще избере първия ден след избора на генерален секретар на ООН за издигане на българската кандидатура.

31

Анонимен

преди 8 години

К. Георгиева е също издънка на БКП , но много по отвратителна. Бокова е класа-много образована и фина жена.

30

горскийо

преди 8 години

нямаме ли по-подходяща кандидатура от тази на гнусната бомбокова

29

нека опитаме заедно

преди 8 години

Защо се дърляте те и двете са от червеното котило въпроса е за компромис след като българка има шанс да заеме поста и като гледам по-подходяща е Бокова.

28

Веселяка

преди 8 години

До АнонименАко още делиш хората на политически принцип, никога няма да постигнеш нищо. Бокова е доказана пред света като заема второто място, а сега има реална възможност да заеме първото. Смяташ ли че това ще е във вреда на България, аз мисля че това ще ни е само в помощ.

27

Веселяка

преди 8 години

Какво ще изиграва? България за първи път има възможност да се пребори за най-високия пост в ООН, а тоя *** и Бойко явно слугуват на САЩ и Великобритания.Не знам защо още ги търпим.

26

Наблюдател

преди 8 години

Тоя *** е най-некадърния министър на външните работи, който е имала клетата ни държава от 1878 г. до днес.. Безличен, кух, бълващ клишета нон-стоп.. Откъде го изкопаха тоя плюнчо, просто не знам..

25

Анонимен

преди 8 години

Диваци не джеймс Кук откри Австралия,диваци не Христофор Колумб откри америка,диваци не Битълс откриха музиката,диваци смъррта на Фреди Меркюри беше реклама на спин.Диваци Това в Китай не е икономика а геноцид,диваци вие по нищо не се различавате от мигрантите,също като тях вие мразите цивилизацията и вашите права и свободи.Диваци свалете забрадките от главите на вашите баби и майки.Не забравяйте вие мразите запада не по малко от мигрантите араби,вие сте диваци и за това ва тласкат към Турция

24

Анонимен

преди 8 години

и все пак